REPORTAGET I PLAZA 2006 Del 2.

..
Bjuder denna mysiga Fredagskväll på lite fler bilder, som fotografen Magnus Selander tog hemma hos oss, från då jag visade mitt förra hem i magasinet Plaza 2006.
.

Vår hund Ralph ligger i stora hallen…

Ståtlig vovve!

(Vovven är en Weimaraner och innanför hallen skymtar man köket…)

Lilla entréhallen med marmorplattor på golvet.

Hi, hi… Mina kära gamla Frye Boots är med på bilden och de har jag sen länge slitit ut… Kommer ihåg att jag köpte dem i Köpenhamn och var jättenöjd!:)

Fler bilder från mitt “old casa” kommer …
Ha en fantastiskt skön Fredagkväll alla!!!

14 thoughts on “REPORTAGET I PLAZA 2006 Del 2.

 1. Åhh det där huset ser ju också riktigt FAB ut, det måste vara din utsökta smak 😉 hunden är också en riktig fining. Kram Anna

 2. Vill bara säga att jag inspireras mer av din blogg än av de hetaste inredningstidningarna. Arbetar du med heminredning eller är du bara en naturbegåvning?;)Har ni nya fönster i gammal stil eller är de renoverade? Vore kul att veta var ni köpt fönstren om de är nya. Får man fråga vad en fasadputsning kostar?

  /En trogen bloggläsare

 3. Ni är så snälla!!!Tack!!!

  En trogen bloggläsare – Vi lät en duktig fönsterfirma renovera våra originalfönster och de blev jättebra! Putsningen av huset kostade ca 300 000kr.

  Kram P.

 4. Hej, är tillbaka efter två veckors semester på Grekland. Har skummat igenom din blogg =). Gillar bilderna på ditt förra hus!

  Kram
  C

 5. Hej,

  har just titta igenom bilderna på dina barnrum med min dotter som snart blir fem år i jakt på inspiration. Hon skrek högt av förtjusning när hon såg Flisans rum. Så nu undrar hon var klockan är köpt och jag undrar kring överkastet. Mest förtjust blev hon faktiskt på bilden med hunden i hallen. En sådan vill hon ha på sitt rum…

 6. Hej P!

  åååh vad jag blir glad nu ,när du visar fler bilder! Det ser jätteläckert ut där också och vilken ståtlig vovve!

  Och jag är så G L A D jag hittat hit till din blogg = min nya FAVORIT blogg!

  ;D

  P.s Vet att du inte jobbar med inredning…men det BORDE du göra med sååå GOD smak!

  Kram från Saga

Comments are closed.