REPORTAGET I PLAZA 2006 del 3

.

Visar ikväll några bilder från sovrummet som var med i inredningsreportaget i Plaza 2006

.

.

.Foton: Magnus Selander

.


Jag målade alla golven vita på övervåningen i mitt gamla hus, precis som jag även har gjort i vårat nya. Det gör magi med alla rum tycker jag! Tapeten som syns på väggarna är från Designers Guild men jag tror nog att den har utgått ur deras sortiment…

.

.

Sängskåpen, som vi har nu också, kommer från Allinwood.

.

8 thoughts on “REPORTAGET I PLAZA 2006 del 3

  1. Fantastiskt!!! Det är precis som du säger magiskt med vita trägolv, det hade vi också i vår förra lägenhet men med vår vovve osm lossar en massa svarta hår så blev det ingen lätt match att håla dem vita…. Men åhhh vad jag kan sakna dem ibland.

  2. Vad roligt att se. Fint men jag tycker att ni har det finare nu!

    vad använder du för färg till att måla golven och gör du på något speciellt sätt?

  3. Fantastiskt inlägg! Gillar din blogg skarpt och har aldrig ogillat något du skrivit. Detta gick dock rakt in i hjärtat!

  4. Jag hamnade på din blogg av en slump och går in och kikar lite då och då, du har sååå bra smak och ett fantastiskt vackert hem! Läste precis om ditt förra hem och blev överraskad, där bor nämligen min väns föräldrar idag! Ett riktigt vackert hem med den gamla charmen bevarad!

Comments are closed.