REPORTAGET I PLAZA 2006 del 4


.

Foton av Magnus Selander

.


Här kommer lite fler bilder från reportaget som var i Plaza…..

Köket var ett Ballingslövkök och på väggarna satt pärlspont som jag målade pärlgrå. Kommer ihåg att det var “inne” att knacka fram gammalt tegel när vi fixade detta kök (2002) så det gjorde jag själv (!) bakom spisfläkten och det var riktigt, riktigt jobbigt vill jag lova…

.
Hi, hi, här står lilla jag och “låtsas baka en kaka”… Stod och sockrade och sockrade så hela köksbänken var täckt av socker till slut! 🙂
.
.
Stolarna i aluminium (det är såna klassiska som brukar vara med i amerikanska polisfilmer…) har jag fortfarande i vårt nya kök. Gillar dem jättemycket!

.

9 thoughts on “REPORTAGET I PLAZA 2006 del 4

 1. Jättesnyggt alltihopa! Ha ha, ja visst känner man sig fånig när man ska låtsas inför kameran. När vi hade tidningen här fick J gå ut och låtsas snickra =) Men vad gör man inte för konsten, hihi! Jag äääälskar plåtstolar!!!! Tyvärr är sambon inte lika förtjust men jag bearbetar honom fortfarande….

  Kramar

 2. Stolarna är verkligen jättefina och passar ju super även i ert nya hem. Vad är det för matta ni har i det gamla köket? Pärlgrå, så vackert..det har vi som färg på våra köksskåp nu från Ballingslöv..

  Kram!

 3. Hej P!

  Ja stolarna förstår jag du behållt för dom är jättefina! Hihi är det det köksbordet som du sågade itu?

  Och vad gör man iinte för en bra bild! “fniss”

  Kram,njut kvällen!

  Mvh S

Comments are closed.