MIN UNDERBARA VINST

.,
Merci Beaucoup.
.
Jannice!


Godmorgon Tisdag!
.
Ännu en “happyday” för mig, för nu har min fantastiskt vackra vinst kommit upp på väggen! Jag vann en tävling inne på Jannice finfina blogg Simplicity för någon vecka sen och vinsten var en canvastavla från Önskefoto. Jag valde ett kort från i somras, på mina nyvakna sommarbruna barn och är jättenöjd.
Visst blev den fin!?

Hade först tänkt placera tavlan i trappan men den fick komma upp i matsalen istället. Där syns den mycket bättre!

Nu ska jag ta tag i målningen i Beas blivande rum igen, innan lillan vaknar…

Vi ses!

ps, Tack för alla hejja rop gällande reklamationen och råd gällande stolköp!!! Jag uppskattar det verkligen! Tack återigen och Kram!

26 thoughts on “MIN UNDERBARA VINST

 1. Super!
  Ang reklamationen, så läs konsumentköpguiden, där står att rätt till upp till 2 års reklamationsrätt!!! Lönar att stå på sig ibland med andra ord.

  Ha en bra målar dag!

  Kram,
  M

 2. Följer din blogg sedan en tid tillbaka och den är superhärlig. Jag tycker att du får så klara, fina bilder och undrar vilken modell du har på kameran. Förstår att bildernas kvalite beror på fotografen också såklart (ler). Tack för en bra blogg!

 3. Hej, jag följer din blogg och tycker du inspirerar jättemycket! Bilden är superfin jag förstår att du är nöjd : )

  Kram Ella

 4. Ohhh vilken fin bild på dina tre små skatter. Gör sig jättefint där i ditt svartvita hem. Och vilken toppen idé till julklapp jag fick nu, till mina 2 utflygna skatter, en fototavla på syskonskaran. Kramis Paula

 5. Tavlan är jättevacker och den passar precis som du säger perfekt i vardagsrummet hemma hos er!

  Vad glad jag blev när du skrev om hur du stod på dig mot butiken som sålde OM-tunikan. Skulle blivit så arg om jag t.o.m. var en välkänd kund och blev behandlad på det viset. OM kan inte vara nöjda med att ha den butiken som återförsäljare i fortsättningen…

  Kraam Katta

 6. Grattis! Vilken fin vinst!
  Snyggt och personligt och otroligt vackra barn :-)Passar perfekt där i ditt fiiina vardagsrum.

  Kram Sofie

 7. Jag var ju här inne precis och glömde ju bort att kommentera det här inlägget. Den bilden på dina barn är så fin så du valde helt klart rätt bild. Blev så fint i ert underbart vackra hem…. Har själv funderat på att göra så, kan bli en bra farsdag present till sambon…

Comments are closed.