HAPPY HALLOWEEN!.
Välkommen till vårat spökhus…


.
Äntligen Fredagskväll!
.
Bästa tidpunkten på hela veckan!!! Hela helgen väntar och alla är glada.
.
Här hemma har vi haft Halloweenkalas för små häxor idag. De var ju för söta! Fast det fick jag ju inte säga till dem, de ville ju vara jätte l ä s k i g a…Trulle och vår pumpagubbe, som står och lyser så läskigt vid entrén ikväll!HäxFlisan med en liten “friendly ghost”…

Halloweenpiffat kök med Spindelväv, döskallegirlanger och fladdermöss.Barnens smarriga huvudrätt: Stekta fingrar, gröna maskar och häxblooood… Mmmm, yummie!


Superhäxorna!
.
(Fick en så konstig känsla när jag såg den här bilden! En vision om en mycket äldre Flisan, nån gång på 2020-talet, på väg ut med girlsen. Huuuuu!)
.
Nu ska jag krypa upp i soffan, dricka ett gott glas vitt, mumsa tårta och bara mysa!
.
Jag önskar er en jättetrevlig Halloween!

9 thoughts on “HAPPY HALLOWEEN!

 1. Du är ju fenomenal! Vilket kalas för små tjejerna!
  Håller med dig om bilden på Flisan, ser ut att vara lite “glad i hatten” på väg ut på galej!

  Tänk, småtjejerna sminkarupp sig för att bli häxor, och ser iställt ut som söta unga damer! Vi, å andra sidan, kommer väl att ha fullt upp med sminket i morgon för att INTE se ut som gamla häxor! Undrar när det vände???

  Ha en skön kväll och väl mött i morgon! Då jäklar skall vi slå klackarna i taket!!! Ehh, eller kanske inte förresten… Med stigande ålder kommer ju benskörhet som du vet!
  Kram

 2. Hej!
  Vilken läskig meny…*ler*…
  Hur rysligt fint som helst fixat! Kan förstå att partyt blev lyckat! Magic fingers!

  Trevlig helg!/ Mariette

 3. Hej,
  Vad glad jag blev då jag hittade hit! Underbar blogg och så vackert hem ni har!! Blev verkligen inspirerad!! 🙂
  Ha en trevlig helg!
  Kram Ansku

 4. Åh ni ser ju ut att ha haft en kanonfest! Jag längtar tills lilla T blir nog stor att vilja ha Halloweenkalas och andra skojigheter!!! De stackars baranen i vårt område hade det inte lätt ikväll med sina Trick or Treat försök hos oss, jag var inte hemma, J hittade inget godis att bjuda på och vår stora svarta Grand Danois blev rädd för Screammonstren och skällde ut dem av nåder….

  Ha en skön helg!

 5. Ska fixa lite smarriga maskar till mina tjejer ikväll och undrar då hur du gjorde dom läskiga fingrarna, vad har du använt till naglarna?
  Vilket lyckat party och härlig bild på tjejerna!

Comments are closed.