100 000 FANTASTISKA BESÖKARE

>

100 000 besökare idag!

Tack alla ni fina snälla omtänksamma tjejer som besöker min lilla sida och ger mig så mycket positiv energi! Det är helt fantastiskt. Ni gör mig så glad!!!

Nu sätter jag mig i bilen och åker till Stockholm för lite shopping till nya barnrummet.

Ha en fin Lördag så ses vi imorgon!

Stor Kram

.

21 thoughts on “100 000 FANTASTISKA BESÖKARE

 1. Tack själv för glädje och inspiration som du sprider 🙂 Lycka till i huvudstaden, ser verkligen fram mot att se dina inköp 🙂 Kram Anna

 2. Då kanske vi syns i sthlms-vimlet, ska oxå in till stan idag. Tack för en bra blogg, har hängt med ett tag här nu och hänger nog kvar ett tag till! =)
  Trevlig helg!
  Kram
  Lena

 3. Gratulerer!
  Du har en flott blogg med haugevis av inspirasjon, så selv om jeg ikke er så flinkt til å legge igjen et lite sport etter meg, må jeg titte innom nesten hver dag får å se om det er kommet et nytt innlegg. 🙂

  Ha en fin-fin lørdag!
  Klem, Catrine

 4. For en nydelig blogg du har. Det er ikke rart du har mange besøkende. Jeg legger deg på min favorittliste, hvis det er greit for deg?

  En nydelig hjem du har!
  Ønsker deg en god helg videre!:)

 5. Grattis till alla besök!

  Hoppas du hittade mycket fin till barnrummet idag. Alltid kul med shopping när man nyss renoverat!

  Pepparkakshus är skoj. Förra året monterade vi ett färdigbakat….men sen blev det aldrig dekorerat..hihi..sen blev det för gammalt och aldrig uppätet heller….I år ska vi göra ett nytt försök. I år kanske det till o med blir dekorerat och ätit;)?

  Susanne

 6. Härligt att så många hittat till din underbara blogg! Och vilket fint pepparkakshus, ser fram emot årets (och gärna med lite handfasta tips till oss noviser…)
  Anna I.

 7. Jag måste erkänna att jag blir lite irriterad över att så få bloggare tål kritik! Ska det bara vara”kram, du är så duktig, trevlig helg osv”? Verkar som ingen bloggare tål kritik, nej då tas inläggen bort snabbt som fan. Om man bara vill höra positiva saker från sina vänner bör man kanske ha en låst blogg? Det är ju inte Sovjet det här. Man kan ju läsa en blogg man tycker om men IBLAND inte alltid vara hundra med det som sägs eller visas. Ska man inte få säga det då? Nä, då är det “nätmobbning”. Carola

 8. Gratulerer så masse!!!
  Vel fortjent, du har en positiv og inspirerende blogg som er så LETT Å LIKE:)))
  Tusen takk for all inspirasjon!
  Klem Anita

 9. Grattis vännen.
  Och tack för att du delar med dig av ditt liv och dina tankar.
  Hoppas du hittade massa skojjigheter i går.
  Trevlig första advent.
  Kram Lina

 10. T A C K för era gratulationer vänner!! Är glad att ni finns 🙂

  Sen “Carola” med IP nummer 83 255 177 112 Bredband.comhem, du är ju en riktig glädjepridare du också. Nu börjar jag bli riktigt trött på såna som du. Du förstår, jag får flera mail från tjejer som har fina bloggar, som de lägger ner både tid och energi i, som funderar på att lägga av pågrund av just Din “kritik”. Klart man kan ta den av sina nära i “vanliga” livet men då har man även möjligheten att f ö r s v a r a sig. Men har man en blogg och bjuder på sig själv och sitt hem i all välmening utan några som helst elaka inslag, så är ju inte själva syftet att man vill höra hur dålig den/man är. Det finns ju så många provocerande bloggar med en otrevlig ton, där du kan ägna dig åt att utbyta negativa kommentarer.

  Vi vill ju bara underhålla er och göra er g l a d a!!!

 11. Hejsan Philia!

  Eftersom det är din blogg med massor av härlig feelgod så är det din fulla rätt att ta bort tråkkommentarer som förstör den härliga stämmningen. Att tåla kritik eller ej som “Carola” skriver. Hur menar hon då? Visst har alla olika smak och stil, och kanske att man skulle ta åt sig och bli ledsen om man fick kritik, för sitt hem som man själv tycker om och trivs i. Samtidigt så har alla rätt att tycka vad man vill, men man kan väl säga det med lite finess!!

  Hejja på och fortsätt med din fina blogg och härliga isnpiration!

  Kram och ha en fin första advent!

 12. Hej Philia!
  Din blog àr underbar!Har àksà en liten dotter sàm heter Bea ;)!!!Ha en fin advent!!
  kram Anna fràn Rom !!

 13. Jag tycker din blogg är super, den är så fin och bra att jag nästan blir lite avis…vill och´kså ha det så fint…du har bra smak helt enkelt.Ha en underbar jul!

Comments are closed.