JAG VANN – IGEN

..
Merci Beaucoup

It´s a House!

Godmorgon December!

Idag är jag happy för jag har vunnit en Ergorapido dammsugare i en tävling som It´s a House hade. Den blir perfekt att ha ståendes framme i hallen, så att jag kan dammsuga upp allt grus direkt som brukar hamna innanför ytterdörren, när skatterna springer ut och in. (Ni som följer min blogg vet ju att jag haft en otrolig tur den senaste månaden i tävlingar, 3 av de 4 jag varit med i har jag vunnit. Lucky me hihi)

Klicka gärna in dig på bloggen It´s a House och se familjens fantastiska make over på ett gammalt hyreshus. Se bara deras kök ovan, fantastiskt tjusigt!

Nu ska jag ringa och se om Beas tapeter äntligen har kommit och efter det försöka hitta en barnfrack till Trulle för han ska nämligen vara pingvin(!) på en dansuppvisning…

Ha en härlig 1:a december!

.

19 thoughts on “JAG VANN – IGEN

 1. Å grattis! En sådan önskar jag till övervåningen. Hatar att släpa upp dammsugaren för trappen…lätt att ha när det bara behövs lite lättare dammsugning.

  Ska kika in på bloggen. Var ett tag sen jag gjorde det.
  Kram Susanne

 2. Så gøy. For en flott premie. Trodde først du vant flygelet, og ble rent misunnelig.;O)Den store drømmen er å eie et flygel..

  For et vakkert kjøkken du har:)

 3. Hej, Grattis va kul. Själv vinner jag ju aldrig nåt så jag har slutat tävla 🙁

  Inte för att dra ned din glädje men jag har en sådan dammsugare och tyvärr tycker jag inte att den uppfyller min önskan riktigt. just grus o “tyngre smuts”, ramlar lätt ur när man stänger av den…. Tror iofs att de försöker föräbttra den för varje ny utgåva så kanske har de gjort nåt åt det nu 🙂

  Annars är den ju SNYGG att ha framme faktiskt, och visst, den är suverän mot dammråttorna o småsmulor under köksbordet 😉

  Kram kram

 4. Å vad kul! Grattis tjejen!

  Du har verkligen flyt i tävlingarna…., hi hi hi.

  Är så KÄR i din blogg. Är alltid lika roligt att klicka sig in här. Du har ett helt FANTASTISKT hem Å dina “SKATTER” är så fina.
  Är helt klart beroende av House of Philia …..

  Ha en MYSIG kväll ♥

  Kram Linda

 5. Grattis, jag har en sådan i hallen och den är perfekt för grus och andra hörn som behöver snabb städas.

 6. Lucky you! Vill också ha! Får väl kanske ta och snacka med “exfrun” om en sådan! Vi har nyss uppdaterat oss på, en brödrost och en mixer från ovan nämnda märke, tack vare henne!
  Kram på dig ses imorgon 11.00 sharp!

 7. Oj, vilen tur du har! 🙂
  Men den där dammsugaren må vara fin men akta golvet bara för den drar runt gruset en del innan den suger upp det, har en själv här hemma och jag måste i ärlighetens namn säga att den är fin men inte särskilt bra på dammsugning.. 🙂

 8. Hoppas turen håller med sig, själv är jag en sådan som ALDRIG vinner något men det är lika väl alltid lika kul när någon annan gör det. :o)

Comments are closed.