VÄLKOMMEN 2010

.

År 2009 är slut!!!
Ovan syns det allra bästa med det gågna om ni frågar mig mig 🙂 Min egna lilla goaste tokigaste Beabus som föddes en iskall dag i februari 2009. Tack fina skatten för att du blev min! 🙂 Sen började jag ju med denna blogg detta år och tack vare det har jag nu fått flera superinspirerande bloggvänner och det har varit så kul att möta er alla här i cyberspace. Tack för att ni finns och för att ni gör mig glad!

Nu blickar vi framåt och hoppas på ett riktigt Fab 2010! Tror att det kommer bli kanon – jag ska ju få gifta mig med H detta år :)!!

Jag önskar er alla  ett riktigt Gott Nytt År!!!
Ring, klocka, ring i bistra nyårsnatten
mot rymdens norrskenssky och markens snö;
det gamla året lägger sig att dö…
Ring själaringning över land och vatten!
Del av Nyårsklockan av Alfred Tennyson

Nyårslöftet! Bild från Harpers Bazaar som även har en användbar “Party Survival Guide”. Check it out här!

17 thoughts on “VÄLKOMMEN 2010

 1. Hej, jag har nyligen upptäckt din blogg,och tycker att ditt hem är en stor inspirationskälla. Reportaget av ditt tidigare hem i Plaza är välläst här hemma, så jag blev väldigt glad när jag hittade din blogg. Jag önskar dig och din fina familj ett riktigt Gott Nytt År, och jag önskar att vi får fortsätta att följa dig nästa år. Kramar Jeanette L

 2. Föstår att året vart bland det bästa, med den sötnosen som anlänt.

  Och nästa år går inte av för hackor det heller. Ska bli spännande att följa 🙂

  Gott nytt år

  Kram Anna

 3. Önskar dig mycket lycka 2010 – vet själv hur underbart det var att planera inför bröllopet och sedan när det väl hände var det bara sååååå himla bra!!!!! Njut till fullo!

  Har följt dig en tid efter ett hett tips om att det var en blogg värd att besöka för att få inspiration och du inspirerar verkligen genom att dela med dig av ditt liv. Jag läser och njuter och att du sedan tipsar om Gotland ger extra pluspoäng ;-)) då vi är ständiga Gotlandsbesökare sedan 10 år tillbaka.

  Gott Nytt 2010 från en i “samma lilla småstad”

  🙂 Ann

 4. Godt nyttår! Alt godt for 2010 ønskes for deg og din familie! Gleder meg til å følge bloggen din videre. Klem fra Hege

Comments are closed.