HAPPY FRIDAY

En HAPPY Flisan har vi hemma idag! Här sitter hon i kontoret i tunika från Rabalder och tigths från H&M. (Flisan vill helst b a r a ha svarta alt. lila kläder nu för tiden. Den söta ”rosa prinsessperioden” verkar definitivt vara över! Snyft…)
Hej Fredag!
Åh vilka sköna fredagar vi ska ha i vår för H ska vara ledig varenda en!!! Underbart! Tyckte dock lite synd om Trulle som var den enda som behövde komma iväg imorse… Men han har, som tur är, sovmorgon på Fredagarna så det blir en ganska lugn morgon för honom ändå!
Liten Flisan…
Idag står det gymbesök för mig på schemat. Ska bli hur skönt som helst. Måste, måste, måste verkligen ta tag i träningen nu. (Ska ju faktiskt stå b r u d i sommar!)
Trots träningstankar och önskan att komma i form igen så är jag som vanligt otroligt matglad:) Älskar att laga och äta god mat!!!
Ikväll ska vi äta hemlagad Thaimat och dricka Singas:) Min absoluta favorit när det gäller just thaimat är Pad Thaien. Men hur gör man för att den ska bli riktigt autentisk??? Receptet nedan är det jag hittat som verkar vara mest ”genuint” av de jag sett.
(Är det någon söt bloggis som har ett gott Pad Thai recept på lager eller komplettering till receptet nedan, så blir jag jätteglad om du vill tipsa mig!)

Pad Thai
200 gram skalade råa stora räkor
250 gram japanska risnudlar
3 st vitlöksklyftor
2 tsk röd chilifrukt
150 gram fläskkött
40 ml fisksås
40 ml saft av lime
2 tsk palmsocker (var hittar man det?) 
2 st ägg, lättvispade
2,5 dl böngroddar
koriander
4 msk torrostade jordnötter
Jag önskar er en riktigt fab fredag!!!

Pssst! TACK alla snälla för era goa kommentarer!!! NI gör mig HAPPY:)Stor Kram!

.

Rekommenderade inlägg