LILLA ROSA

.

Detta är nr 1 med lång ärm, små söta volanger och svarta detaljer i tunn bomull. Jag har storlek 1 på mig.

Godkväll alla!

Äntligen fungerar min lilla laptop! Blogger har strejkat hela dagen här och jag har inte kunnat göra något inlägg förrän nu,( Dessutom så har jag fått någon knepig värk i armar och ben under dagen, kan det vara influensa?) Så snart blir det mysiga sängen för mig och läsning av nya Sköna Hem.

Fick med mig hem 2 nya vårblusar från OM:s vårkollektion idag, i samma härliga rosa bomullstyg, men bara en får stanna! Nu ber jag åter allra ödmjukast om ert säkra tycke och smak! 🙂 (Det är ju så fantastiskt lyxigt och praktiskt om ni vill lämna råd på detta sätt!) Vilken ska stanna???

Nr 2. Kortärmade varianten med fina broderier, puffärmar och skön vidd! Detta är en storlek 2Om ni undrar varför jag skrattar så kanske ni ser ett litet rufs längst ner i högra hörnet. Det är Beabus som står  och säger ajjå ajjå. Hon trodde nämligen att kameran var en telefon och vill leka med den, lilla skruttan.
Nej, jag är verkligen inte helt frisk känner jag – bums i säng blir det nu!
Ha en mysig lill-lördag:)
 

67 thoughts on “LILLA ROSA

 1. Hej Philia

  Tycker helt utan tvekan blus nr 1. Den får fram dina färger på ett helt annat sätt än blus nummer 2 som är lite blekare…

  Mvh En trogen läsare sen etpar månader

 2. jag säger också ettan! den är lite speciell och passade dig jättefint!
  för övrigt så tycker jag att du skulle vara fin i den rosa 327:an. den är ju också kortärmadf, om du nu är sugen på en molly till sommaren…
  tusen tack för en fin blogg! är här inne och kikar varje dag 😀

 3. Nä, jag kan inte välja 😉 Dött lopp där :-). Jättefina båda två…men kanske, kanske är den första liite finare.
  Förresten har jag för mig att du reklamerat en Livealot blus, har jag rätt? Hur gick det? Jag har nämligen en själv som gått sönder efter tvätt (enligt tvättråd) vid broderierna på ryggen…
  Kram och krya på dig!/Ulrica
  P.S Jag hejjar på dig ang. Surtantsinlägget!

 4. Jag röstar nog för nr 1, kanske nr 2 är bättre i storlek 1? Din blogg är så kul och inspirerande att läsa. Gillar starkt erat hem där en massa inredningsidéer kan inhämtas!
  Krya på dig!
  Kram
  Maria

 5. Yes! Lille-lørdag. Takk for at du påpekte det Philia :))
  Jeg synes at bluse nr.1 var finest. Synes den noe mørkere rosafargen kledde deg bedre. Samtidig synes jeg det var mer spennende med de svarte små detaljene (kraven og ermene) enn de vanlige hvite.
  Blusen var kjempefin!

  Håper ikke du har fått influensa da…du som akkurat har væ dårlig også, stakkar. Men sånn er det jo med små barn og smitte i hus.

  Klem,Line

 6. Hej,

  Hade nästan samma “problem” själv förra veckan, tvekade mellan en svart med små speglar på framsidan (magnoila) eller din nr2. Valde faktiskt den svarta och jag tror att jag valde rätt. Den kommer att bli snygg till jeans. Men visst är jag fortfarande lite sugen på din nr2 också…Du var jättefin i den men ännu snyggare i den första!

  Kram H

 7. Hej Philia och tack för en “beroendeframkallande” blogg.
  Ang. tröjan, nr 2, abosolut.
  Men eftersom det är OM, så båda är fina.

  /Mysan

 8. Hej!

  Jag som brukar skriva här till dig, kan ju inte låta bli att tycka till om detta heller…;-)

  Jag skulle utan tvekan välja nr 1!

  Dels för att den har en snyggare urringning i halsen. Halsen ser lite för ihopsnörpt ut på 2an. Det är snyggare med en lägre urringning och man upplevs smalare.
  Inte för att du har problem med det, men ändå.
  Sedan tycker jag att du kanske tröttnar på dessa enorma mönster på blus nr 2.
  De små volangerna på nr 1 är väldigt söta och inte för mycket, som det ibland kan kännas i detta volangmode nu.
  Sedan framhävs de kvinnliga formerna, på ett vackrare sätt med 1:an.
  2:an ser också lite billigare ut och 1an exklusivare.

  Ha inte beslutsångest nu bara…
  Kram!

 9. Hej! Som någon skrev..nr 2 ser billigare ut..den ÄR billigare tror nr 1 kostar runt 1700 och nr 1 900..men gillar båda..de är fina på sitt sätt och jag tycker att du passar bra i båda..nr 1 har kanske en lite starkare rosa färg, vilket är fint och så är den söt med spetsen..
  kram

 10. Hoppas du kryat på dig till idag!
  Jag röstar på nr 2! De är båda fina men nr 1 ser ut att ha lite för korta ärmar redan nu innan tvätt.

  /A

 11. Som många skriver är nr ett min favvo 🙂 Nr två ser väldigt somrig och fin ut, men är nog “fel” i färgen. Du passar jättefint i båda dock…

 12. Hej!

  Jag sitter själv med nummer 2 på mig fast i färgen chalk så självklart röstar jag på 2:an. Funderar faktiskt på att köpa den i rosa också för den är så himla fin och skön.

  Linda 🙂

 13. Åh jag älskar båda två skulle inte kunna välja, jag vill verkligen ha nummer 1 vad heter den? När man bor i en liten stad i norr är måste man googla sig fram till alla dessa odd molly favortiter har inte hittat denna vore tacksam om du ville hjälpa mig.
  Kram Theres

 14. Allt klär en skönhet!
  Jag tycker nr ett!
  Ditt ansikte kommer fram mer i den pga halsringningen.Hoppas du mår bättre idag!

 15. Röstar på nr 1. Fina båda två, men 1:an var finast 🙂

  Måste fråga. jag har liksom säkert fler, förälskat mig i din mönstrade plasmatta i svart och vitt du visat. vet att skrivit att den var från Plantagen. var det länge sedan du köpte den? ringde runt idag och skulle beskriva den, men de förstod inte vilken jag menade. tänkte att den förmodligen inte fanns kvar.

  Kram
  Erika

Comments are closed.