DRÖMSKOR & SMÅGODIS

.
.

Rosa bröllopstema är fin-fint! Det vill jag att vi också har (vad häftigt det var med den korta klänningen och rosa pumpsen förresten!) 
Moodboard: Snippet & Ink.
Hej Fredag!
Fortfarande sjuk och ömklig, men jag har bra hjälp idag med skatterna för H är hemma och sköter “markservicen”. Själv tar jag det lungt och ligger just nu och planerar inför bröllopet. Nu börjar det ju nästan närma sig, drygt två månader kvar och jag har idag fått reda på att inbjudningskorten är på gång! Vi har beställt dem från duktiga Calligraphen, som även gjorde inbjudningskorten till Beas dop.(Lovar att visa bröllopsinbjudningskorten, så småningom, i ett annat inlägg!)

Snart ska jag lägga mig under täcket på soffan och sätta på Sex and the city filmen, för att bla studera alla de tjusiga bröllopsblåsor Carrie provar. Har inte sett på den “feelgoodfilmen” på riktigt länge, så en repris passar bra både i dessa “bröllopstider” och när man ligger sjuk. (Är det förresten någon som har koll på när tvåan kommer? Såg nån bild från den, där Samantha hade en brudklänning på sig, spännande…)
Fick en tidning av mamma igår och i den fanns de ju! Drömskorna till bröllopet!!! Vita Blossom från Louis Vuitton med underbara rosor i mjukaste läder. Om ni klickar på bilden ser ni dock det lilla lilla “hindret”… Hmmm. (Tror nästan jag ska köpa brudskor först och sen välja klänning efter dem.)
Nu ska H och flickorna gå ner på stan och köpa godsaker till ikväll. Jag har beställt en stor påse med mina smågodisfavoriter – massa mjuka surisar, hårda saltisar och mumsig choklad. Sånt kan man passa på och unna sig när man är sjuk! (Åh,vad jag blev godissugen känner jag:)
Nu blir det filmtajm!
Njut er fredag vänner!

24 thoughts on “DRÖMSKOR & SMÅGODIS

 1. 28 maj då gäller det!!! Ska skriva in dagen D i almenackan och kanske ska man bjussa hem alla tjejkompisar på en fördrink, hi hi. Kanske en cosmopolitan;)
  Mmmmm godis är gott och det ska man absolut unna sig. Min man köper alltid Marabou chokladkakor till mig när jag ligger sjuk. Han kom till och med hem med en när jag låg i magsjuka… kanske inte så sugen just då.
  Kram

 2. Hej,
  Underbart med bröllop, fantastisk snygga skor tyvärr skulle jag aldrig kunna gå i dom.
  Swx in the filmen är så härlig:)
  ha en utlottning med 3 st små urtavlor kul om du vill vara med.
  kram och krya på dig
  sandra

 3. Usch vad tråkigt att du är sjuk! Fast ibland kan det vara rätt mysigt när man kan passa på att ligga raklång i soffan, bläddra i tidningar och titta på tjejiga filmer! Perfekt att du har din blivande man där hemma som kan passa upp på dig! =)

  Krya på dig så mycket! Kraam K

 4. Hej!

  Men, vad dyra skor bara för att använda en dag…dock en viktig dag…

  Men jag skulle nog lägga dessa slantar på en som videofilmar, från kyrkan och hela tiden, till sent på natten.
  Så hade vi när vi gifte oss, så nu har vi minst 12 timmars film från vår dag.
  Det var det bästa vi gjorde, för då kan vi ju uppleva denna dag om och om igen…Underbart!!
  Rekommenderas varmt!!

  Kram!

 5. Hej Philia!

  Vilka fina skor, dock gillar jag bäst dem fr Louboutin. Men som du säger… det kanske är bäst att köpa skorna först och sen klänningen 🙂 Fast och andra sidan… köper du en lååååååång klänning så kommer skorna knappt att synas… 🙂

  TREVLIG HELG!

  KRAM Mirva

 6. Vad spännande med bröllopsplanering! Gillar också de underbara skorna med blommor, men prislappen är ju väldigt hög förståss… Sex and the City filmen är så bra med mycket fina kläder (särskilt i bröllopstema) och den har jag sett väldigt många gånger!
  Krya på dig!
  Hälsningar
  Maria

 7. Hej!
  Här är också krassligt. Har dock en liten valp att ta hand om som kissar var den än kommer åt. Söt som socker så man kan ju inte bli arg direkt. Hoppas på att inte bli värre med min huvudvärk för på måndag har jag bjudit med mannen på spa till hotellet i Tällberg. Ska bli så skönt att vila upp sig, särskilt för mannen som bygger vårt hus dygnet runt.
  Krya på dig.
  Kramar Anette

 8. Hejsan!

  Vad lustigt med den översta bilden. Jag hade oxåå kort utställd klänning och rosa skor då jag gifte mig förra våren!

  Nu ska jag fortsätta att läsa i din blogg som jag nyss hittade till…

  Hadesågott!

 9. Hej!

  sjukt snygga skor måste jag säga! Problemet är ju att vita (ljusa)skor är så svåra att använda någon annan dag än bröllopsdagen. Mina står fortfarande oanvända sen det begav sig. Men jag håller på dem uppe till vänster. Du har ju lite längd att knappa in på jämfört med H 🙂

  Hoppas du piggar på dig och att ni får en skön helg! Kramar J.W.

 10. God bedring til deg. Jeg er innom bloggen din hver dag, den er utrolig inspirerende og flott!

  Ønsker dere en super fin helg:-)

  Klem Marianne/Eplerosa

 11. Det kostar att ligga på topp, vilken ide att börja med skorna.Jag gjorde tvärt om och slutade med skorna när allting annat var klart, och det var inte så lätt det heller hittade aldrig just dom skorna.Krya på dig.
  Kram Theres

 12. Hej Philia!
  Jag gillar skorna med blommor på. Jag vill ha ett råd! Är så sugen på OM 262 el 613 i rosa. Vad tycker du???
  Tack M

 13. HEI! Flotte sko, men også fin pris 😀 Min erfaring er at en må ha fine og GODE sko denne flotte dagen,men under en lang bryllupskjole, så viser de nesten ikke. Så det spørs hvor du vil “putte” pengen…. Masse lykke til med planleggingen, hyggelig. ANg. Sex and the city – mener at den kommer til Norge i mai. God bedring! MVH Kristine

 14. Hej! Vill bara tacka för en helt fantastisk blogg! Jag “hittade hit” för någon dag sedan och det är jag jätteglad för. Din känsla för stil och inredning är något utöver det vanliga, sååå fint allting! Blir både inspirerad, glad och lite stressad, för nu känner jag att det är så mycket i mitt hus som måste fixas till 🙂
  Lycka till med bröllopet i vår!
  Hälsningar Sofia

 15. Den 28:e maj smäller det för då är det premiär för andra Sex & the City filmen!

  Har aldrig planerat ett bröllop, ja skor eller klänning först … är bara några av de svåra frågorna vi kvinnor har inför ett bröllop?! 🙂

  Kram Frida

 16. Hej, jag skulle helt klart välja Christian Louboutinskorna oavsett. Snygga skor är ett måste men du vill säkert inte att de ska ta över totalt. Vad jag menar är att det blir svårt att kombinera en klänning (som inte är väldigt enkel) till LV-skorna. Louboutinskorna däremot är utsökta i sig och lätta att kombinera med en klänning som får en chans att stå ut. Vad tänker du göra med skorna efter bröloppet? Låta dem ligga i sin kartong på vinden? Med Louboutinskorna kan du (precis som det tidingen beskrev) svira ut på stan i ett par snygga jeans. Eller en snygg dräkt till afternoon tea med väninnorna eller… ja du vet, det finns så många användningsområden att du faktiskt kommer tjäna på att investera i dem. Lycka till & krya på er!

Comments are closed.