PIGGELIN

.

Beabus – Pigg som en liten mört idag!
Hallå!
Sjukstuga är det fortfarande här hemma – såå trist! Nu är stackars H sjuk också. Trulle och Flisan, som är friska, kan ju leka ute men lilla Beabus är ju tvungen att bara vara inne med oss stackarn. Piggare är någonsin busar hon runt och undersöker precis allt!!!
Fart och fläkt hela tiden – Här bankas det med full kraft på klossarna!
Syns det att min lilla älskade skatt är lite full i sjutton?:) Tror det va..
  Beas dagens: body från Lindex och jeans från Mexx.

Bea botaniserar bland sina nallar.
Nu ska jag, trots mitt ynkliga tillstånd, laga en sen lunch. Vad det blir? Porterstek med gräddsås och potatisgratäng! (Trodde nog jag skulle vara liite piggare när jag bestämde vad skulle bli för mat idag…)
Hoppas din Lördag är mycket kryare än vår!!!
Kram!

22 thoughts on “PIGGELIN

 1. Åhh så söt hon är lilla Bea! Passar så bra i sitt urfina rum 🙂

  Krya på sig, inte roligt att vara sjuk OCH ha piggelinbarn 🙂

  Mmmm viken goooood mat det serveras hos er idag!

  Kram Sofie

 2. Beus är ju bara för söt ♥

  Har sagt det förut men Erat HEM är SÅ fint.

  DIN blogg är verkligen det bästa ÖGOONGODISET för mig ♥

  Hoppas Du å H får MÅ bra dagar snart …..

  Kram Linda

 3. Jag har tittat in på din blogg nu i ca,en veckas tid, det som slår mig! är att det är väldigt mkt.bilder på Dig själv, lite ovanligt faktiskt du måste gilla dig själv lite eller… ja ja vet att det är upp till dig vad du vill visa oss..din älskling får en väldigt egenkär brud de kan du inte sticka under stolen…. to mutch for me( lite omoget faktiskt)

 4. Jag har blivit som besatt av din blogg! Jag gillar din smak och stil, i både inredning, mode, mat mm! Jag tittar in minst en gång per dag och insuper atmosfären!

  kram

 5. Halloj där..jag är ofta inne här, men har inte lämnat någon kommentar !! Du har en sååå fin blogg !!
  Du..kika in hos mig nu, jag har ett litet Bröllopstips..hii..hii..kolla så får du se, en riktigt kul grej !! Du skulle garanterat göra stor succe !! Kolla på hela filmen, för bruden kommer in sist..
  Kraaam Anette

 6. Hej!
  Här ny här, men kommer att bli en flitig läsare. Gillar kombinationen av småbarnsliv och inredning, passar mig perfekt som också är småbarnsamma.

 7. Stakkars! Er det ikke kjedelig å være syk?!! Bea har slikt et fint rom. Hvitt og rosa i sarte toner. Kjempefint!
  Fortsatt god bedring.
  Forresten…uuursnygga :)) brudesko du har sett deg ut (forrige innlegg)

  Klem,Line

 8. Ser att Anette lantlif tipsat dig om sitt inlägg, kolla på det, det är helt underbart glädjande bröllops klipp hon visar.

  Supersött i lilla Beas rum, ett riktigt rosa dröm, ett prinsess rum som passar perfekt till en liten söt sessa 🙂

  Hoppas ni kryat på er nu. Kraaam Paula

 9. Din blogg är kanon. Såg att ngn ogillar dina bilder. Jag tycker helt tvärtom. Skulle vilja fråga om du använder blixt när du fotar inomhus mitt på dagen. De är så ljusa och fina på ett naturligt sätt. Jag sparar till en digital systemkamera. Tackar för all insperation du ger. mvh Nina

 10. Hallå där…..
  De var inte bildernas kvalite jag har synpunkter om
  utan att bloggerskan själv tittat fram och visar upp sig, de kanske en del tycker om.
  Men Vi, som icke! känner dig kanske vill se lite mer av olika saker.Du får gärna synas men ser man bara dig hela tiden så undrar jag iallafall någon där ute måste gilla mig…… see på meeejj..

 11. Tack för era snälla “krya på er” hälsningar fina bloggisar!!! Nu är vi friska 🙂

  Anonym – Önskemål tar jag gärna emot men då helst framförda med en lite vänligare ton än din. Jag är i n t e egenkär däremot är jag KÄR i H, mina skatter och livet. Jag tycker dock o m mig själv, det är ju en annan sak, och den jag är.

  Hoppas du får en bra dag och gör någon GLAD idag!

  Kram P

 12. Vad tråkigt med sådana kommentarer. Kör på som vanligt. Från mig som vill att du ska ha en “klädflik”
  M

 13. Tycker du har en fantastisk inspirerande och rolig blogg du verkar ha ett härligt liv!!Och dessutom ett fantastiskt vackert hem!!!
  Mvh J

 14. TACK för en helt otroligt inspirerande och vacker blogg!
  Lilla Bea är söt som socker (alla tre barnen är!), skönt att hon verkar frisk och pigg! ♥

  Önskar dig en fortsatt trevlig kväll, och tack för en helt fantastisk blogg!

Comments are closed.