FULL RULLE

.

Busiga busiga Beabus!
Halloj nya vecka!
Gud vad tiden flyger, snart är det april!!! Det gäller verkligen att fånga dagarna nu för tiden! Bea växer så det knakar och det känns ibland som om jag liksom inte hinner med i utvecklingen. Helt plötsligt kan hon ju göra saker så fort, saker som inte alltid är så särskilt lämpliga tex stoppa saker i dvd:n, välta stolar, krypa upp för trappen, plocka ur batterier ur fjärrisen för att tugga på osv osv. Puh, jag är ju helt slut efter en dag i lilla Babys tempo…
Bea vet exakt vad hon inte får göra, därför skyndar hon sig att göra det, innan jag hinner ifatt!!!:) Ett hett temperament har min lilla skatt och en hel del humor faktiskt. (Tänk att man kan märka det så tidigt?)
BabyB:s dagens är mjukisklänning i glada vårfärger från Pop, sockisar från H&M och velourtights från Fix. Hon växer fort ur sin kläder lilla Bea och är längre än genomsnittet och så smal så vi skulle nästan behöva hängslen på hennes strumpbyxor!:)
Visst syns det att det är något skumt på gång…

…Busted haha! Ja, just det. Du glömde visst igen att du inte får vara uppe i kökssoffan?
Idag har jag tillbringat alldeles för mycket tid framför lapen. Har försökt få till 3 kolumner här i bloggen i evigheter, men lyckas inte:( Såå irriterande! Någon söt som har något tips om nån sida som kan hjälpa till med sådant?
Nej, nu ska vi inte sitta inne en sekund till- Ut i solen blir det nu!!!
Ha en fin start på veckan vänner!
, 

Rekommenderade inlägg