TILLFÄLLIGT UR FUNKTION


.
.

Godkväll Vänner!
Hoppas att ni mår bra!? Tyvärr så har det blivit nåt knas med datorn idag (eller är det blogspot?) så jag kan inte ladda ner några bilder på bloggen just nu…Så irriterande. Jag som hade något riktigt fint att visa er!;)
Får nog försöka igen imorgon istället. (Hoppas hoppas det funkar då!) Därför bjuder jag på en riktigt mysig låt ikväll och har en frågestund istället!
Är det något Du undrar så passa på och fråga! Jag lovar att jag svarar på de frågor jag får.
Här blir det nu måndagsmys!
KRAM
.

37 thoughts on “TILLFÄLLIGT UR FUNKTION

 1. Go`kväll! Jag är lite nyfiken på vad du jobbar med och undrar om du börjat få “bröllopsfeber” än? Kramar Cornelia

 2. Nope inget problem för mig och blogspot än iallafall.. trist vi som läser är ju såååå nyfikna på vad det är för fint du ska visa oss:) Hoppas din dag varit fin iallafall, ses i morgon, stor kram Mia

 3. Hej!
  Jag är väldigt nyfiken på din sminkväska, vad den innehåller. Du ser alltid så fräsch och snygg ut!
  Tex foundation, rouge, mascara, osv.
  Jättetacksam för svar!
  Kram!

 4. Det er visst problemer ja. Men jeg har wordpress heldigvis! Jeg håper blogspot får rettet feilen raskt. Hadde jo vært hyggelig å ta en runde i Blogglandia 😉
  Hmm..spørsmål ja, om du ikke synes jeg er for dristig, så lurer jeg på hva du jobber med, og om det er innen klær? jeg har lurt på om du jobber med klær, siden du alltid har “tilgang” på det.
  Ellers så lurer jeg på..hva pynter du med til påske ? jEr du glad i gult ?
  Jeg er nemlig ikke glad i gult, og det kan by på utfordringer når det kommer til påskepynt 😉

  God klem,Line

 5. Roligt med en frågestund! Jag tar gärna emot lite tips vad gäller Gotland då maken och jag funderar på att åka dit i sommar!

  Kram Linda

 6. Hej! Jag skulle jättegärna vilja veta vad du och din blivande make jobbar med och om du planerar att starta ett eget företag. Stor kram

 7. Hej !
  Min fråga får bli: Hur hinner du med allt ?. Jag har själv 3 små barn och vill också ha hemmet i ordning och är intresserad av mode, men det känns som jag aldrig riktigt hinner. Medan du får allt perfekt ! Är det “to-do-listor som avverkas ? :o) Vad är det du får stryka i kalendern ?
  Lycka till med träningen. Hur lång är du ?

  Kram Sara

  PS Tack för en underbar blogg !!!

 8. Godmorgon P! Jag undrar vad för färg ni målat era vita golv med? Och är det med lösningsmedel eller vattenbaserat? Ha en toppendag, nu ska jag iväg på liten affärsresa över dagen. Kramis Paula

 9. Hej,

  jag skrev denna fråga längre ner. Dina nya rosa örhängen såg så “rätt” ut i storlek. Hur stora är de?

  Hur skulle ditt badrum se ut om du renoverade det? (Jag behöver tips inför min renovering och gillar din inredningsstil!).

  mvh
  Maria

 10. Jag är lite nyfiken på hur ni förvarar kläder till dig, mannen och barnen och hur ni hanterar all tvätt. Har ni kanske en tvättstuga i källaren? Hemma hos oss är tvätten ett problem, då vårt hus saknar källare, har bara en pyttetvättstuga. Letar ständigt tips på detta, för det blir ju så mycket tvätt när man är en aktiv barnfamilj. Ha en bra dag! Kram Ulrika

 11. Jag har frågat förut var era vita sängbord kommer ifrån – letar som en tok efter just de “rätta” sängborden och skulle gärna kika närmare på era om jag kan hitta dem!

 12. Hej!!
  Jag älskar din blogg, det är så kul och läsa o titta på alla fina bilder…
  Nu till saken jag har blivit så inspererad av ditt hem …..så jag har länge gått och funderat på taggtrådskronan mätt osv osv ….och nu är den min …..vilken lycka …hur högt i tak har ni??? Vet du om man kan köpa fler reserv lampor till den o hur??
  Kram Jag

 13. Hej!
  I havn’t been to Stockholm for a long time, but I will be there end of april,hurra!
  I know where to find Svensk Tenn and Odd Molly and Sprall, but maybe you could give me some more insider-tips? What are your favourite places?
  Tack så mycket!!
  I’m in here nearly every day and feel so inspired by your whole way to manage your home and family life!
  Many greetings from Germany,
  Anne

 14. Hej Philia och tack för en underbar blogg som jag följer dagligen. Du har en underbar stil oavsett om det gäller hemmet, kläder, märken mm..Och just det, att det att det finns en “viss stil – Philia style” gör din blogg så speciell. Jag undrar vad du har för förebilder när det gäller mode och inredning och om det alltid har varit dina stora intressen?
  Ha en bra dag!!
  Hälsn Anna

 15. Skoj med frågestund igen =) Jag undrar hur länge du planerar att vara hemme med “Beabus” och vad dina vidare “jobbplaner” är?

  kram
  Linda

 16. Jag har frågor om dina lampor, bordslampor och golvlampor samt ljusslingor. Var köper du dem? På internet? Och ditt köksbord – är det helblank svart eller halvblank färg? Jättefint hem du har skapat.

 17. Hei!
  Jeg trordet var Blogspot som hadde problemer i går!

  Jeg lurer på hvor du har kjøpt lampen over sofabordet og lampen over spisebordet?

  God påske!

 18. Hei Philia, jeg føyer meg inn i den lange rekken med et spørsmål til deg:-) På noen bilder har jeg sett en vakker pute med tekst. Er den brodert, og vet du noe om hvor man kan finne mønsteret? Jeg blir alltid glad av dine inspirerende innlegg, takk for at du deler med oss! Klem fra Benedicte

 19. Hej! Var handlar du dina Odd molly kläder jag bor i en små stad och här har vi inga återförsäljare vet du någon bra webbshop? Tack för en underbar blogg.
  Victoria

 20. He! Jag är ute efter en liknande lampa som du har i hallen och skulle gärna få reda på vad det är för märke/var du har köpt den. Blir jätte glad om du kan svara:)

  Sedan MÅSTE jag bara få säga att du har en otroligt fin stil i ditt hem! Du är så duktig!
  Kram Malva

 21. Jag är nyfiken på var i Sverige ert fina hus ligger. Gissar att det är norr om Stockholm…

 22. Hei!
  Jeg synes du ser utrolig flott og sprek ut! Tenk at du har fått tre barn!
  Jeg trenger litt inspirasjon for jeg har tenkt å ta av meg en del kilo nå før sommeren!
  Hadde vært gøy om du fortalte litt om kosten din og treningsopplegg.
  Tusen takk for kjempe fin blogg. Titter innom hver dag!!!
  Heidi

 23. Hej,tack för en underbar blogg!Måste passa på och fråga var ni har köpt den stora lyktan som ni har i matsalen/vardagsrummet? Mvh Nina.

 24. Hej och tack för all inspiration du geroch tack för frågestunden! jag skulle vilja fråga hur ni har ordnat det med mediaprylar hemma hos er. Jag tycker det är svårt att få det bra med alla tekniska prylar och hur man skall förvara cd skivor, boxrar och allt sånt krafs. Ni har säkert fixat det snyggt hemma hos er! Det skulle också vara roligt att höra er “kärlekssaga” nu inför det stundande bröllopet, hur ni träffades mm. Har dock full förståelse för om du tycker det blir för privat!!Kul att du visar så mycket bilder från Gotland, denna härliga ö som är min hemvist.
  Mvh jenny

 25. Hejsan, jag undrar vad du tycker om era bäddtextiler från Beach House? Känns det fräscht? Jag tycker själv om när man får krypa ner i manglade lakan – men det sker så sällan eftersom jag inte själv manglar. Men förr när man var liten och alltid fick krypa ner i nymanglade lakan. Men då undrar jag hur det känns med t-shirtaktigt material. Blir det inte för mjukt? Tack för svar och ha en underbart Glad Påsk

Comments are closed.