SUPERMODELLER UTAN MAKE UP

.

Hej Tisdag!
Igår hade jag ”all time high” när det gäller besökare här på bloggen! Hela 3911 st var ni som kikade in! Wow,vad roligt detta är!:) Vilka är ni alla raringar som besöker mig??? Känns som jag har massor med härliga cybervänner där ute och jag skickar en stor KRAM till er alla idag!!!

Claudia Skiffer 39 – Vacker som en dag, med eller utan make-up. Hennes skönhetstips: Vad du äter syns på ditt utseende. Tänk på vad stoppar i dig!
Svartvita foton: Harpers Bazaar.

Här hemma sitter jag just nu vid köksbordet och sippar på en god kopp latte och skickar en massa mail som jag kommit efter med. Bla  försöker jag hinna få iväg några mail till er som ställt frågor! ( Så ledsen att jag inte har hunnit svara alla än).

Klickade också  nyss in på Harpers Baazar sida och såg att de just nu kör en drive med osminkade och oretuscherade toppmodeller/kändisar! Verkar ju vara vara det nya i Hollywood dessutom. Både Jessica Simpson är ofixad i Marie Claire och Britney Spears gör reklam för underkläder oretuscherad här just nu. Nya idealet är kanske att visa att man är vacker ”på riktigt”. Ganska sunt eller hur!? (Riktigt kul att se skillnaden på Britney innan och efter retuscheringen.)

Har ni någonsin sett en vackrare bild på Jessica Simpson? Här är hon dessutom helt osminkad och har även självtorkat hår…
Foto: Marie Claire

Stunning Helena Christensen 40 – Odd Mollys egna supermodell är alltid superfräsch! Helena tipsar: Nude Miracle Mask gör att din hud får ett mirakulöst lyster! (Ska testas! Masken är beställd och sen så får vi väl se om jag också får samma fantastiska lyster som Helena 😉 I let you know!

Ofixad Cindy Crawford 43(!) – Hon är ju precis lika snygg som hon var i början av 90-talet (Om inte ännu fräschare!) Cindys skönhetstips: Ta hand om dekoltaget. Själv använder hon hudprodukter från egna märket Meaningful Beauty.

Tjusiga Nadia Auerman (jämgammal med mig faktiskt hihi) Beatytipset från henne låter ungefär: Var naturlig och fokusera på att markera bara en del av ansiktet tex ha enbart sotiga ögon eller bara markerade läppar!
Tatjana Patitz 43 (kommer ni ihåg henne från Freedomvideon med George Michael!:) – Cool, snygg och naturlig 40-taggare som tycker man ska åldras med den äran!
Nu ska jag ta hand om krasslig liten Bea som jag hör har börjat vakna där uppe i sin säng. Trulle är också förkyld och är hemma från skolan idag. Så det blir till att agera sjuksyster hela dagen och bädda ner honom i soffan framför  mysiga barnfilmer på tv:n och serva med glass och dricka! (Är man liten och sjuk ska man faktiskt bli lite bortskämd😉
VI SES!
.

Rekommenderade inlägg