LITE DANSK TRÄDGÅRDSINSPIRATION

.

Ägarinnan till dessa härliga uteplatser, jag visar bilder på ikväll, har jag skrivit om tidigare i ett inlägg här! Huset är mao precis lika fint ute som inne. Kanske skulle vi också skulle måla vårt terassdäck vitt i sommar, vad tror ni? Supersnyggt!
God Kväll!
Idag har det bla inhandlats en sandlåda till Beas hörna i trädgården. En sandlåda fylld med plastleksaker och grävskopor är nog bland det fulaste jag vet i en trädgård, strax efter en illblå studsmatta då:) Men här bor det 3 små barn och självklart syns det, så är det ju!!!
Drömmer just nu om vackra uteplatser och ljuvliga buskar och perenner. Det är verkligen så härligt nu när trädgårdssäsongen äntligen sätter igång!
Charming!
Fina stora rottingstolar. Mamma och pappa hade ett par nästan exakt likadana i deras villa de bodde i förut. Hm, undrar var de står nu egentligen? Måste undersökas!
Få se, jag behöver ett par enkla svarta utemöbler, några härligt mönstrade textilier i lila, kånka upp ett stort träd på terassen, med en lykta som hänger i + vackra indiska (?) vimplar och sen så är terassen fixad! (Eller?)
Skulle inte du vilja slå dig ner här bland ett gäng glada danskar, typ Mads Mikkelsen, och inta en härlig sommarmiddag? Det skulle dfinitivt jag! Älskar de gulliga rosa färgerna mot det råa bordet och bänkarna…
Nu ska jag faktiskt smita ut på gården igen och byta ut hammockens numera blekgrå tak (det var svart när vi köpte det förra sommaren, hm) mot ett nytt vitt. Ett vitt tak som inte kan blekas i solen!(men som säkert får någon annan spännande kulör av tex fågelträck, avgaser och pollen så småningom )

Jag önskar dig en riktigt skön och avkopplande Söndagskväll!
KRAM
.

Rekommenderade inlägg