BALKONG & TERRASSINSPIRATION

.


.

LOVELY! (och ganska enkelt att åstadkomma!) Foto: Boligmagasinet
Heeej Tisdag!
Efter att ha sovit som en liten prinsessa inatt, utan ett enda av avbrott ev en liten vällingsugen Beabu,s så känner jag mig riktigt pigg för att ta tag i dagen! Lutar mot att det blir en tripp till Fårö idag för bad och sol, för vädret är ju helt galet fint.
Nu på morgonen har jag letat balkong och terrassinspiration på nätet, för det är  både jag och ju några av er bloggisar sugen på att få! Detta är vad jag fann just nu och som faller mig i smaken. Vill ha både patina och modernt, svart, grått, vitt och lite purpurfärger.  Gärna rotting, och helst äkta, det är ju så fantastiskt fint!

Vita fina nätta möbler i plåt. Bild: Sköna Hem

Svart, ljusblått och lila! Bild: Sköna Hem

Mysig hörna med måånga läckra kuddar. Bild: Sköna Hem
Läckert med äkta fina rottingmöbler. (House Doctor har några superfina som jag är sugen på) Foto: Sköna Hem
Men där är de ju!:) Bild: House Doctor

Modernt och stramt är också snyggt! Bild : Sköna Hem
Cosy! Bild: Boligmagasinet
I like a lot!:) Men där stoppade divanen utomhus? Hmmmm… Bild : Sköna Hem
Detta trädäck med lite mur och träd runt om är underbart fint. Bild: Sköna Hem
Litet charmigt stökigt utekök, det skulle jag också vilja ha på terrassen!
Ja, med en blandning av lite Marrocco, svenskt torp, avskalat modernt och lite bohemian style så blir nog balkongen/terrassen super!!!:)
Nu – ut i solen!

.

Njut dagen sweeties!!!

.

11 thoughts on “BALKONG & TERRASSINSPIRATION

 1. Gud vad duktig du e =) Tusen tack för att du lyssnade på en imponerad läsare som följer dig varje dag sen jag hittat denna underbara superblogg!! Kollade tidigare imorse å undrade när det skulle komma ett nytt härligt inlägg. Fortsätt med den här stilen! //J

 2. Så mange flotte bilder! 🙂
  Jeg leter også etter utemøbler, men synes det er vanskelig. Har det som deg, liker forskjellige stiler. Dessuten synes jeg det er så vanskelig med alle putene. Vi har ikke noe tak over uteplassen vår.

  Kari 🙂

 3. Som vanligt, vill man bara se mer o mer o mer o mer 🙂

  Håller oxå på o grejar med vår altan. Önskar jag hade lite mera cash bara så jag kunde göra slag i saken. Men men, det duger så länge iaf. Och det var visst prio på att fixa till garaget den här sommarn (kul…! Men ett nödvändigt ont!!)

  Ska bli kul att se hur det blir sen hemma hos dig.

  Njut av Gotland! Och grattis på namnsdagen idag.
  KRAM Anna

 4. Så mange inspirasjonsbilder du har funnet:)
  Jeg er helt enig når det gjelder fargene du nevner. Svart, grått og hvitt. Jeg kommer nok kanskje til å ha litt mørke/marineblått også hvis jeg skal ha noen farger.
  Jeg har nettopp kjøpt gråe blomsterkasser med sink inni + plantebord i samme grått med sink-bordplate og skuffer i. Huset vårt er grått med hvite vinduer, og hvit grunnmur..og kanskje blir huset hvitt neste år. Alle trapper og terrassen + verandaen blir gråhvit. Så her kommer mine utemøbler til å bli grå, rotting, trekrakker, betong utekjøkken med stålvask, bålfat eller mye lyslykter, marrokanske småbord ved sittegruppen, mye sink og hvite/svarte puter til alle stoler/krakker og solsenger.

  Åååå, som jeg gleder meg. Men desverre må jeg vente ivertfall to år.. siden vi må bygge ferdig selve huset vårt først her. SÅ skal jeg få terrasse og uteplass!!
  Ting Tar Tid !! 🙁

  Jeg gleder meg masse til å se hva du får til på din terrasse P. Det blir kjempespennende!!
  God klem fra Line

Comments are closed.