STOCKHOLM TUR & RETUR

,
.
.

Japp, nu ska det njutas godsaker ikväll! I påsen finns min stora favorit när det gäller skaldjur – havskräftor. Till det blir det lite bubbel, vitlöksbröd, aioli och advocadosallad med rödpeppar! Mums!!!
Heeej Sköna Fredagskväll!
.
Oj, det känns som om det var eeevigheter sen jag var inne på lilla lapen men det var visst inte längre sen än igår morse faktiskt! Bloggberoende någon?!?!:)
Idag har jag iallafall tagit en liten tripp till Stockholm med ”lilla familjen” (Trulle och Flisan har nu sommarlov med sin pappa). Uppdraget idag var främst att hitta ett par riktigt bra löparskor!(och att strosa runt och mysa tillsammans på stan förstås)
På Strandvägen med Beabus i vagnen. Vad jag gör på just denna gata? Jo det finns ju ett ställe där, som jag verkligen inte vill missa när jag besöker Hufvudstaden, gissa vilket??:) Dagens var:  skönaste klänningen från Day (såg att den just nu finns hos Redhe of Sweden med 30% rabatt!), träskor Gul & Blå, skärp MQ och väska Mullberry.
Eftersom jag har Sveriges finaste och bästa bloggsbesökare, så gör jag såklart som ni tycker att jag ska göra! Här är jag, tack vare era braiga tips, på butiken Löplabbet och provar nya löparskor. (Ehhh, om ni ska prova löparskor och springa på band och filma fötter och grejja – ha inte lång maxiklänning och axelbandslös bh för ojojoj vad saker fladdrar och far då!. Ett tips från en med just denna lilla erfarenhet….)
Lite senare står jag i urmysiga Östermalmshallen hos fiskbutiken Melandersfisk och spanar in kvällsmaten…
…och här står jag ännu en stund senare på Odd Molly och spanar in denna underbara dyrgrip IRL! Jag tycker denna jacka är hur läcker som helst och skulle gärna haft den framåt hösten, men prislappen var tyvärr liite för saftig (14 000kr) så det blev inget köp denna dag…

Sen kommer här Dagens skvaller!!! När vi var på Café Creme och tog en cafe latte på Nybrogatan idag var Prinsessan Madeleine där samtidigt och gjorde det samma. Hon var så strålande söt och såg såå glad ut!  (Dessutom var hon lite blondare, lite längre och lite rundare än jag trodde hon var, så nu vet ni det!:)

Nej, nu är det dags att duka ute och korka upp bubblet! Vi har 28 grader och full sol här i Småstaden ikväll – underbart!!! 
HA EN RIKTIGT HÄRLIG SOMMARKVÄLL!

Rekommenderade inlägg