LIFE IS GOOD

.

JJust nu i Småstaden:

.

Älskade H målar terassräcket vitt och Bea och jag sitter i hammocken och tittar på och äter supergod hemmagjord vaniljglass! Life is good:)
Ha en riktigt fin sommarkväll!!!!
.

20 thoughts on “LIFE IS GOOD

 1. Sooo beautiful!!!!!
  Vilket fantastiskt snyggt hus Ni har och vilken trädgård!!!
  Helt perfekt 🙂

  Ha en fortsatt skön kväll och TACK för att Du alltid INSPIRERAR!!!

  Kram från Anna S i Uppsala

 2. Som det ska va mao 😉

  Behöver måla vårt staket på altanen oxå. Har tagit bort en massa brädor då ägarna innan byggt den o den var liksom helt tät. Vill kunna se igenom. Men måste fixa till då vissa sitter ihop o andra inte (svårförklarat) Dessutom är de röda (som huset) o jag köpte extra mkt vitfärg förra sommaren (till knutarna på lekstugan som monterades) för att kunna måla över de röda bräderna på altanen. Men ska även sätta en högre spalje på ena gaveln. Precis så som er ser ut ser jag, var tredje bräda lite bredare. Fast mitt ska vara liggande. Tror du det blir knasigt o ha resterande åt andra hållet? Och helt annan typ av bräda o stil?

  Svårförklarat detta märker jag. Hahahaha.
  Svammel!

  Enjoy the rest of the evening.
  KRAM!

 3. Hej P
  Hoppas löpturerna är härliga?
  Här i Fjällbacka kör vi varje morgon,ja man måste för att unna sig lite god mat och dryck!!!
  Enkel mattematik elller hur!blink!!
  Vi har det blåsigt men soligt..jag är ganska brun men blir det lätt trots solskydd..
  Ha de fint alla goa glada!!

 4. Vilken mysig blogg du har!! så glad att jag fick tips och hittade hit, precis min stil och inställning till livet 🙂

  kram och hoppas ni har en underbar kväll i vackra sommarsverige!!!

  /Victoria (bloggfamiljen.se matplatsen)

 5. Oj!! Vilken jättefin blogg!!
  Hittade dig i vintras men har inte haft tiden att “titta in” så ofta. Inser att vi nog bor i samma småstad då jag känner igen ert fina hus.

  Jättefina bilder du tar på ert vackra hem….önskar nästan att du skulle komma hem till mig och vara smakråd. Du får till alla små detaljer som gör att inredningen står ut från mängden och ser så naturligt vackert ut!!

  Trevlig sommar // V

 6. Akkurat som det skal være 😉

  Del gjerne om du fant en god iskremoppskrift.
  Jeg har prøvd flere, men de har ikke vært noe WOW – og har manglet den viktige fløyelsmyke opplevelsen.

 7. Hej fina ni! Vill bara säga WOW till dej och din blogg, så fantastiskt inspirerande! Jag finner så mycket fint och känner mej otroligt peppad och GLAD då jag kikar in här!
  Fortsätt i denna anda då du inspirerar och glädjer många 🙂
  Önskar dej en riktigt trevlig sommar!
  Kram/Anna

 8. WOOOOOW säger jag erat hus är så Fint 🙂 Jag älskar vit precis i min smak 🙂 och mysig trädgård har ni med:) Stor kram

 9. Jag måste tacka för en superbra blogg!! Jag har fem barn, och nästan ingen fritid. Men min lilla stund på dagen med egentid, den spenderas här. Då fylls energin på igen och inspirationen flödar. Tack tack tack!!

Comments are closed.