I RUTELAND

.
,

Hananh Widell, ”känd från tv”, och hennes lilla dotter i det absolut sötaste huset i Rute. Foto: Family Lving
God kväll Sköningar!!!
Sen uppdatering idag vänner! Jag har dock inte flygit bort, om ni kanske trodde det, men det har däremot denna dag gjort för ojojoj, vad fort den har gått! Idag är det ju dessutom bara tre veckor till skolan startar och Flisan börjar nollan. M y  g o o d, stanna tiden någon! Var tar sommaren vägen? Jag hänger ju inte med!:S
Något jag inte hänger med på heller, bulle-lover som jag är, är Rutebageriets nyabullerestrektioner”! Idag när jag var där (för typ 15:e gången denna sommar) fick jag reda på att från och med nu får man bara köpa 5 ynka bullar när man är där och handlar!? Lyxproblem javisst, men vi brukar alltid köpa minst 7-8 bullar så att det räcker till alla. Men det var på den gamla goda tiden alltså…
Köket i Hannas hus i Rute. Det finns även ett mintgrönt ursnyggt Smegkylskåp
 i detta hus (om det står kvar) för stugan var nämligen till salu för inte så många år sen och jag minns mäklarens köksbilder såå väl.
Charmigt sommarhus eller hur???
Marockanska influenser! (Inte så konstigt kanske då det fnns en hel lada i lilla Rute där det är försäljning av just marockanska möbler och prylar.)
I en annan lada, precis brevid Hannas hus, bor hennes supersnygga syster Amanda (bloggar för Mama) med den mycket kända Alex Schulman (som ofta ofta handlar på bageriet) och deras söta dotter Charlie på somrarna. Någonstans efter gatan bor tydligen också systrarnas pappa ( som btw ser ut som en tvättäkta rövare:) och lite längre bort ändå bor deras mamma i en egen söt liten stuga. Ja lilla Rute är minsann ett riktigt kändisspottingställe, familjeidyll och mycket populärt bullhak! Foto: Mama.
Förresten, kära bloggisar, börjar ni få några höstvibbar ännu? Eller är ni envisa sommaroptimister som jag, som varje år vill att den ska vara forever?

Nu ska jag i alla fallgöra något riktigt somrigt – jag ska äta jordgubbar med grädde – Mums!
Ha en fin kväll så ses vi imorgon!
KRAM
.

Rekommenderade inlägg