HELLO SUPERWOMAN

.

.

Jag är inte rädd – jag kan bli fin i håret igen!;) Efter att ha haft en bokad frisörtid så ringer frissan och säger att det blivit dubbelbokat och jag måste nu vänta till efter helgen innan jag äntligen får komma dit! Gaah, är så trött nu på min ”ickefrisyr”!  I-landsproblem javisst, men vilka damer ogillar inte att vara riktigt missnöjda med håret??? Härlig bild från Adam & Eve.
Heeej Tisdag!
Stort tack för alla era tapetråd! Jag visste väl att jag kunde lita på er mina söta och snälla bloggisar:) Jag tror faktiskt att jag har de absolut gulligaste besökarna här inne på House of Philia, för ni skriver så mycket snällt och fint i kommentarsfältet och det är jag så glad och väldigt tacksam över ska ni veta! You make me happy!
Idag är det dock en ”sån där dag” då håret är helfel, ett par kilo skulle poff – bara försvinna och jag har bara sovit typ 3 timmar inatt för att Bea fick för sig att det inte var något kul med sömn! Dagens trevliga lunchdate har precis ställts in och ja det är helt enkelt ”den tiden i månaden” för mig, då vi kvinnor inte är ”top notch” om man säger så!

Pinfärsk bild från den 21 augusti på söta Katie Holmes och ännu sötare Suri 4 år. Skönt att se att även ”de vackraste” har dagar då de har lite dålig hållning, är kanske trötta efter sömnlösa nätter, jeansen sitter ”så där” och deras barn ser ut som barn! (Fast de stackarna har ju papparazzis efter sig och blir förevigade – det slipper i alla fall ”vi vanliga”!)  Foto: Just jared
Idag vill jag tillägna den här låten till alla er mammor, systrar, girls, ensamstående, glada, ledsna, underbara kvinnor där ute! Puss och kram på er – ni är bäst!
Nu fångar vi tisdagen!
.

Rekommenderade inlägg