FABULOUS FREDAGS FLISAN

.
.
.

Åh vad jag älskar alla mina tre små skatter! Flisan är, som jag berättat tidigare, vår lilla (tandlösa) tokroliga clown och teatertjej i familjen här hemma!:)
Hej och Hallå!
Nu har jag precis gått den 4 minuter korta vägen till skolan och hämtat hem Flisan och Trulle. Strax går vi vidare ner på Småstaden och besöker ”Karamellaffären” och den ljuvliga Italienska delikatess butiken, för nu är det minsann Fredagsmyyys på gång och vi får gäster ikväll! Love it!:)
Discotjejen! (ja vi har en discokula i tvrummet till våra ”små dansaftnar”  här hemma haha )Flisans dagens: nya toppen från superdupercoola Molo är hemklickad från den fina nettbutiken Babyshop (som har såå mycket fint till barnen) och tightsen kommer från Lindex.
Showtime!:) En väldigt liten skatt som vill vara tuff ändå! Flisan fick igår en ny gosig höst/viterkappa, som är precis så cool som hon vill att den ska vara.(Dock får hon nog vänta med den några veckor, tills det blir liite kallare;)
 Visst är kappan snygg? Mamma tar en också!:) Märket är en riktig barnfavorit här hemma med superkvalitet nämligen danska Mini a Ture och den går också att klicka hem hos Babyshop.
Nu är skatterna riktigt på gång här, så nu draar vi!
Ha en riktigt härlig fredagseftermiddag och kväll nu girls!
KRAM
.

Rekommenderade inlägg