WELCOME WEEKEND

.

.

Välkommen Fredag – kaloridag!!!:) Idag ska det lagas mumsig mat kan jag lova men först-  skön löpning i skogen! (Det underbara brudfotot kommer från den fantastiska fotografen  Heather Waraksa)
Tjingeling Freedag!
T.G.I.F! Mår ni bra så här på veckans absolut trevligaste dag? Här är vi på bästa humör idag, trots att Linda höll mig vaken en hel del inatt. Vem Linda är? Hon är en ny pytteliten supersöt dvärghamster som flyttade in hos Flisan för några dagar sedan. Linda hade dock nåt typ av ”race” inatt och sprang runt runt som en tok i sin lilla gnissliga bur. Flisan märkte ingeting av detta stök utan sov som en liten sessa, medans en minst sagt yrvaken mamma fick ställa in den tokiga lilla hamstern i garderoben till slut…

Nu ska jag ta Bea i vagnen och går till posten och hämta ut ett paket med ett par nya stövlar – kul!
Jag önskar dig en riktigt glad och rolig Fredag!!!
Psst, Kolla in dessa photoshoppade bilder från vårt sovrum med Mimoutapeterna jag krev om i ett tidigare inlägg. Coolt va? Dessa har denna gulliga och duktiga inredningsarkitekt gjort så att jag kan se skillnaden ”på riktigt”! (Tack snälla ”Småstads K” och det är klart jag känner igen dig!)  

Rekommenderade inlägg