SOON TO BE FIXED

.
.

Riktigt close up idag på en “nearly 40”. Nåväl, än så länge är jag baara 38;) Nu ska snart den fula irriterande utväxten bort, så skönt! (Pärlörhängen från Creative Lounge)

Välkommen soliga nya vecka!
Efter en god natts sömn har det varit full rulle här på morgonen med små skatter som ska iväg till skolan med matsäck och fruktstund och inneskor och fritidslappar och regnkläder och gud vet vad som skulle med!:)
Snart blir det dock skön egomammatid hos frissan för mig. Äntligen! Jag ska ta med mig nytt glossigt magasin och sitta och bläddra i det och bara njuta av att bli lite ompysslad ett tag:) Kom på att jag inte varit hos fisören sen i slutet av april, så ni kan ju förstå det ska bli skönt att äntligen bli fixad i håret igen!

Dagens allt: chinos Tommy Hilfiger, topp Sisters, klocka Tag Heur, väska By Marlene Birger (finns hos Redhe of Sweden), kamera Nikon D 60, favvokudde i bakgrunden Svenskt Tenn och skor (som inte syns på denna bild) är Trulles Burberry sneakers som jag lånat av honom idag…
Vi har ju båda 37:or nu min lilla son och jag!
Ha en riktigt fin dag vänner!
KRAM
.

21 thoughts on “SOON TO BE FIXED

 1. Godmorgen, og god tur til frisøren 🙂 Jeg må bare si at bloggen din er veldig inspirerende. Det er så herlig å lese om alt mulig. Litt klær, litt innredning, barn, baking etc 🙂 Du inspirerer.
  Kos deg hos frisøren, og nyt den nye “tidningen”
  Ha en fin mandag.
  Kerstin

 2. Hej! Vad fin du är 🙂 Här i Gävle öser regnet ner idag..men det är väl tur att man är ledig så man slipper gå ut…Var det din Rosa Odd Molly klänning som låg ute på Tradera? Jag funderar på att sälja min i Chalk..det är ju så mycket nytt man vill ha 🙂
  Ha det så bra hos frissan
  kram

 3. Du är jättefin! Men 38 är ju heller ingen ålder! =)

  Jag o min son har oxå samma sko strl nu, 36 har vi båda! (Han är oxå 9 år). Har precis köpt snygga Timberlandkängor till honom som jag skulle kunna låna ibland!

  Ha det så jätteskönt hos frissan nu. På fredag är det min tur, längtar.

  Greta

 4. Hej P!
  Du ser ju jättemörk ut i botten, trivs du inte i mörkt? Men ombyte förnöjer..Ha en skön stund hos frissan!
  Ps Grymt snygg outfit idag..
  Kram Ann-Sofie

 5. Du är så snygg!! Jag är också 38 men ser inte ut så . . . Ha en ljuvlig dag! Jag och min
  2 1/2 – åring ska gå ut och njuta av solen nu. Kram Jeanette L

 6. Hej, så vacker du =) Jag är några år yngre än dig men ser inte alls så där pigg å fräsch ut 😉 Jag undrar igen: HUR hinner du med allt?? HUR orkar du allt?? Perfekta du =) Nej jag vet att ingen är perfekt men i mina ögon så lyckas du alltid se så snygg ut å fixa massa grejer som jag bara fantiserar om. Är också mammaledig men är glad om jag hinner ta en dusch innan middan(!) Hoppas du blir riktigt fin i håret! Tycker du ska ha lite mörkare guld/honung 🙂 //J

 7. Hei!
  Du er virkelig en inspirasjon for oss som nærmer oss 40… og jeg er så glad du fins!!
  Så glad jeg fant bloggen din, slik at jeg kan fortsatt bli inspirert.
  Ha en flott dag!!
  Liv Johanne

 8. Hei Hei.
  For en kjempe koselig blogg du har,og du skriver på en fasinerende måte.Me like ;o)
  Ha en herlig time hos frisøren…nyt det.

  Hege

 9. vackra philia hoppas ja ser ut så när ja är 38 =)
  hanns det med och fota nå från middagen igår??? =)
  sen gärna foton när du fixat höst hemma =)jag håller på att plocka bort sommaren och önskar gärna lite inspiration
  ÄLSKAR DIN BLOGG

  KRAM A

 10. Jag har faktiskt bokat en klipptid idag, som inträffar längre fram i september. Har inte klippt mig sen i december!!!! Så lång tid har det aldrig gått mellan gångerna. Och nu har jag vant mig vid det längre håret o vill ha det lite så…vill bara få FASON på det. Känns spretigt o trassligt (fast alla andra blir chockade att det va så länge sen) jag har rätt bra kvalité på håret.

  Sött att låna sonens skor, ja snart kan man väl det. Hua (barnen blir stora SNABBT)

  Ha en underbar dag, ska bli kul att se pic på frippan!

  KRam

Comments are closed.