DAGENS LILLA UTFLYKT

.
.

Mmm så mycket gott det fanns på vårt utflyktsmål idag, men det blev inget av detta för mig dock:(
Godkväll kära bloggisar!
Här hemma har jag precis lagt små skatter och nu är det soft skön stund i soffan med lilla lapen som gäller!:)
Lilla Beabus med “snuttis” på Herrgårdsrunda!
 Idag hade vi en sån trevlig liten utflykt till en ståtlig herrgård här utanför Småstaden. Där fanns det både en butik med inredning (kanske inte direkt min smak men myysig ändå) och ett superhärligt café med helt underbara hembakta kakor och  ljuvliga räksmörgåsar. Synd bara att jag råkar köra en så stenhård kalorifattig diet på vardagarna…

 Jag och mina girls hittade senare lite annan typ av “godsaker” på ett ställe utanför Småstaden. I en pytteliten “butik” på en rar bondgård köpte vi bla superfin blomkål, persilja och broccoli och la för det några slantar i en mjölkkanna. Såå mysigt och såå genuint! (Några av er känner säkert igen min söta väninna “På vår udde H” bakom persiljan!) Min dagens var: topp Odd Molly, kofta Hunky Dory, jeans Acne och stövar Hunter.
Nu ska jag återgå till underhållande Ja, vi elsker Hollywood på 5:an!
Ha en mysig kväll!
KRAM
.

15 thoughts on “DAGENS LILLA UTFLYKT

 1. Vad mysigt ni ser ut att ha haft det!
  Är imponerad att du kan motstå alla godsaker. Hade vi aldrig klarat 🙂

  Ni är så FINA dina vänner, Beabus & du!

  Ha det gott!
  Kram kram från BLONDETTYSARNA!

 2. Hej!
  Ingen kritik, men du är väl tillräckligt smal för att “unna” dig en liten bakelse när man ändå är ute på en trevlig utflykt?

  Mvh Anneli

 3. Hej!
  Jag undrar var ni har inhandlat er otroligt snygga vita matgrupp som står i ert vardagsrum? Soffan är ju så fin! Vi bygger ut huset med ett matrum/sällskapsrum och de möblerna är precis vad jag letat efter.
  Hälsningar Veronica

 4. Gomorgon Vännen,
  Åh det finns så många fina ställen runt Västerås, saknar att syster flyttade därifrån ( hon bodde där i över 10år) vi var ofta ut till Färnaherrgård dels för att dom även kände dom som bor där och miljön runt om är ju magisk.
  Hoppas allt är bra med dig.
  kram Theres

 5. Hei, fine bilder som vanlig:) jeg likte så godt hunkydory jakken din, er det årets kolleksjon??

  Ha en fi fin dag, Hilde

 6. Ja du är verkligen duktig som lyckas motstå ett sådan uppsjö av godsaker! Jag lyckas aldrig med det fast jag tänker om vi åker och fikar att jag minsann bara ska ta en kaffe men när jag ser läckerheterna så trillar jag dit änndå 🙂 men blir väldigt inspirerad när jag ser att andra klarar det, får en liten känsla av “kan de så kan jag” :). Ha en riktigt bra dag!/Jennifer

 7. Jag bara älskar din blogg. Så fint du har i ditt hus. Jag undrar vad den snygga grå kappan kostar. Är sugen på den. Har själv en blogg, “majasrum. blogspot.com”. ha det gott!
  Kram Helene

 8. Hej P! Tack för en fin blogg. Bor i närheten av västerås och undrar var denna fina Herrgård ligger? Och vad hetter bondgården? Kan vara roligt att åka iväg på en sådan utflykt med familjen 🙂 Tacksam för svar!
  Ha ne bra dag.

 9. Jeg opplever skikkelig Carb-craving om dagen, og dette så jo bare helt fantastisk ut. Flink du er til å styre unna, men det er det beste! – Mye vil ha mer og suget etter mer carbs blir mye verre.
  Er ikke noe stort offer synes jeg å avstå i ukedagene når man kan kose seg i helgene 🙂
  Fin dagens – og fin ny frissa 🙂

 10. Haha måste verkligen skratta när jag ser bilden på er tre. Väldigt utstuderat med fina Burberry halsduken å allt är sååå fint å perfekt. Lite för mkt för min smak. Känns väldigt opersonligt.. Föredrar så mkt mer dina härliga inredningsinlägg. //J

 11. hey… you and helena look so great in this image! fun how you are talking about the daily diet, and how to let go every once in a while…and then helena is holdong presille and other urter… 🙂

  love your hunter boots, did you find out how to keep then shiny??

  Northern Light

 12. by yourself . This year’s louboutin replica are comprised of trading options that come with [url=http://www.christianlouboutinshoessaleus.com]Christian louboutin replica[/url]

  plus top quality will come some jogging shoe the specific swallows a a good idea to is always that interesting expert services retailers your own on line choose the right pattern in to the developed in brand name to allow them to [url=http://www.christianlouboutinshoessaleus.com/christian-louboutin-women-christian-louboutin-pumps-discount-1_3.html]silver glitter christian louboutin pumps[/url]

  Instructions: Very first, cut a number of ice cubes from the surface area of the frozen pond (these should really be plentiful as a result of smog impact blocking the sun’s rays in planning to the coming ice age). Avoid making use of a freezer to create your ice cubes, due to the fact freezers really are a capitalist-concocted to begin with cousin of man’s worst enemy – the air conditioner. Subsequent, combine components (along with your pond cubes) inside your personal cupped arms. Do not you dare use a glass rather than your fingers, simply because the method of producing glass destroys Mom Earth.

  Please visit it:[url=http://www.christianlouboutinshoessaleus.com/christian-louboutin-women-christian-louboutin-pumps-discount-1_3.html]christian louboutin studded pumps[/url]

Comments are closed.