SVENSKT TENNGODIS

.
.

Älskar Svenskt Tenn och vill ju ha allt på denna härliga bild!!!
Tjingeling!
Hoppas ni har sovit gott alla kära bloggisar!!! (Ni är ju så många just nu! Hade besöksrekord igår igen – såå kul!:)
Igår var jag ute och sprang och det gick hyfsat bra så nu är jag superladdad med träningen! LCHF kör vi ju på veckodagarna och middagen igår bestod av örtkryddad grillad fläskfilé, hemgjord bearnaise och tomatsallad – alltså heelt okej dietmat!:)
Mer inspiration från Svenskt Tenn. Har sån lust just nu att klicka hem 5 av dessa underlägg från deras webshopp, gissa vilka???;) 
Snart vankas det utflykt med söta vänninorna!
Nu lyssnar vi på den här sköna låten och gör det bästa av dagen eller hur!?!
VI SES SENARE!
.

25 thoughts on “SVENSKT TENNGODIS

 1. Alltid trevligt med nya inlägg från dig!!!!

  Förundras bara över hur FÅ som lämnar kommentarer med tanke på den höga besökssiffran varje dag… eller hur?
  Många verkar bara kika in utan att “säga något”.

  Tack Petra för att du är så flitig med inlägg varje dag, såååå kul!

  Jag var förövrigt inne i Svenskt Tenn butiken i Sthlm i lördags och fick med mig några saker därifrån – nöjd!

  Johanna

 2. Önskar dig en fin dag, vädret här är i alla fall härligt utflyksväder 🙂
  Schysst låt med robyn, får ladda hem den från Itunes tillsammans med Hurts -Wonderful life som ger härliga åttiotalsvibbar och har satt sig i mitt huvud som berget just nu 😉
  Må så gott,
  🙂

 3. TACK för bra låttips!
  Jag är skyldig till att vara en sådan där som läser din blogg, suckar av beundran och peppas till nya vardagsäventyr! Dock lämnar jag sällan kommentar… Antar att tidsbristen med 8-månaders är att skylla på.

  Undrar en sak: för ett tag sedan har jag för mig att du länkade till någon brasiliansk låt, lite soft sådär? Eller? Är på jakt efter skön brasiliansk lounge-liknande musik..

  Njut dagen, själv är jag förkyld och under the weather. Hittar ingen positiv energi…

  Kram!

 4. Å grattis till besöksrekord fina du 🙂 Önskar en toppenbra dag å ser fram emot nya roliga inlägg i den bästa bloggen 🙂 Jag gillar rosa vasen sååå mkt 🙂 //J

 5. Anledningen till de låga kommentarssiffrorna beror nog på att när man bloggar så har jag förstått att man kommenterar hos varandra och gör man inte det så får man heller inga (eller inte så många) kommentarer själv…enkel ekvation.

  Ha en fin dag!

  Kram Lotta

 6. Har läst H of P i ett halvår och är BEROENDE =)

  Alla njuter vi på olika sätt och jag tycker att det är underbart att P lever varje dag som om den vore den sista!

  Själv har jag nästan samma smak som P, men får nöja mig glatt med en nedgradering av det mesta, men jag är lika glad för det =)

  Hoppas du fortsätter skriva om ditt/ert liv, lika obekymrat som du gjort hittills!

  Kramar från en annan småstad

 7. Älskar den högsta staken på bilden. Vilka underlägg du vill ha? Hmm..lite halvsvårt,gissar nog på “Bless this house” även om jag inte vet om du är så “guldig” av dig. Andra alternativet jag skulle gissa på är väl kanske Josef Franks “Glas”, men nä..äh du får säga istället.

  Kram kram

 8. Hej, är en av besökarna som är här OFTA men lämnar sällan några kommentarer.
  Jag tycker att du har en härlig blogg, urtjusig på alla sätt. Fin fina bilder, supersmarriga recept, härlig inredning, mode och skönhetsinspiration, och sist men inte minst den rätta positiva stämningen och inställningen till livet.
  Helena

 9. Jättehärlig blogg du har! Jag blir alltid inspirerad när jag kikat in här 🙂 Önskar mer inredningbilder! 🙂
  Ha en fin dag!
  //Anna

 10. Hej P!
  Älskar Svenskt tenn…blir alltid en tur till Strandvägen när vi är i Stockholm!
  Nice friss..hoppas du är nöjd?
  Trevlig kväll.
  Kram Ann-Sofie

 11. Roligt med besöksrekord men det förvånar mig inte din minsta- man får helt klart positiv energi av att läsa din blogg!
  När det gäller underläggen så gissar jag på “kartorna” (jag funderar själv på att klicka hem dem). Kram Linda

 12. Hallo!!!

  En helt underbar inspirerande blogg, har varit inne dagligen under ca 1 år. Tycker att det ger massa energi, tipsat vänner, kolleger och grannar, Kul.

 13. Hei!

  det var ikke vanskelig å gjette hvilke “underlägg” du vil ha, de med elefanter såklart!!!

  Hilsen Turid, ivrig bloggleser av HouseofPhilia

 14. Hej

  Jag har precis hittat till din blogg. Härligt med all inspiration man får här – både kläder, inredning och mat.

  Kram från Viola

 15. Yes, Svenskt Tenn är fantastiskt! Här i Göteborg har vi en butik som säljer ett urval av ST sortiment, Tinna, och där har jag varit ett antal gånger! 🙂 Var även i butiken i Sthlm i somras och fick med mig ett nytt gäng “Kart-underlägg” så nu har vi dussinet fullt här hemma snart, älskar dem! Gissar att de är dem du kikar på..?
  Kram M

 16. men hos din vän h sern man en ny bild för ett nytt inlägg men de kommer inte upp nå och din sida är inte uppdaterad hmmmmmm

 17. VA inget nytt inlägg 😉 Hade ju sett fram emot att få läsa nåt nytt roligt å nån härlig bild att titta på – nu när jag äntligen har egen skön mammatid 🙂 Jag tror mig veta att du vill ha underläggen med karta. Eller hur?! 🙂 Undrar om du tränar nåt mer än löpning? Gör du situps å sånt? Vore kul å få se ditt smink nångång eller hur du har dina naglar. Sen är vi nog några stycken här inne som vill se dukning/upplägg från nån middag 🙂 Må så gott! //J

 18. Undrar också var inlägget med de tre tjejerna, som syns hos bla, På vår Udde, är någonstans?

Comments are closed.