RIKTIGT SCHYSSTA SITTPLATSER

.

Tidigare idag: jag sitter och surfar härlig inredning på nätet hos mamma och pappa!
God kväll raringar!
Idag har jag fått massor med saker gjorda!  Så skönt att “beta av” lite sånt som legat och väntat på att bli gjorda ett riktigt bra tag...
Efter en förmiddag i full fart så hämtade jag upp lilla Bea på dagis och vi gick den korta biten till mina föräldrar för en mysig lunch. Mamsen och papsen har så fint hemma och är nog något av “stolfetischer” tror jag;) Corbusier, Charles & Ray Eames, Ägget och Svanen osv finns det där. Mest avundsjuk är jag  på alla Eames-stolarna så klart. Vill också ha! Absolut snyggaste stolarna ever om ni frågar mig.
Lilla Beaskatten (i sina små gummistövlar som bara skulle sitta på) smaskade cookies på en ursnygg Plastic Chair…
…och jag tog ett par snurr i mammas nya häftiga illblåa Svanen av Arne Jacobsen! Min dagens är fantastiska Agat Dress från Chill Norway. Såå fin…
Nu ska vi titta på en mysig romantisk komedi här!
Vi ses imorgon!
KRAM
.

37 thoughts on “RIKTIGT SCHYSSTA SITTPLATSER

 1. Vill också ha Plastic chairs!! Var och kikade på dom igår faktiskt, och dom är inte bara snygga – utan även sköna!! 😉
  Nu gäller det bara att övertala min man, som inte gillar plast…
  Kram

 2. Vad fint de har, precis som du !
  Jag älskar mina vita Eames stolar med träben så jag kan verkligen rekommendera ett köp ! :))

  Kram Kicki i Åre

 3. Hei
  Alltid inspirerende å se bilder fra dine foreldres lekre hjem, elsker stolene!! Nydelig bilde av lille Bea i Eames, og av deg i Svanen!
  Hilsen Benedicte

 4. Dina föräldrar skulle kunna få göra ett besök hos mina och hjälpa till nu när de ska slänga ut halva huset och in med nytt, de är sådär på inredning tycker jag, men dina föräldrar har ju stenkoll! Wow vilken häftig stil de har, så snyggt!

  Klart Bea ska ha stövlarna på, såna finingar kan man ju inte ta av sig 😉
  Du är som vanligt snyggelisnygg snygg =)

  Kram Catta

 5. Lovey Philia, now we talking, chairs really ARE my cup of the.
  Nice pictures, are they taken with your new camera?
  /Holly

 6. Hej
  Jag har också Eames, så snygga o sköna.
  Undrar var dina föräldrars skrivbord kommer ifrån? Supersnygggt.
  Mvh Åsa

 7. Hej
  Underbar tunika, hur är Chill norway i stl. tycker du?
  Dina bilder är helt fantastiska.
  Vad jobbar du med , nu efter mammaledigheten?

  Kramar Camilla

 8. Vilket vackert hem! Så fin du är på alla bilder förresten, du är verkligen jättesöt och ser så himla fräsch ut.

  Sofia

 9. Hej Philia !

  En liten fråga: Varifrån kommer den vita långa sideboarden med luckor som dina föräldrar har. Den är verkligen supersnygg ! Du har verkligen fått intresset för inredning nedärvt !! Tack för en jättefin blogg !!!
  kram Linda

 10. Mums, vilket otroligt coolt hem!
  Klassiskt men ändå så personligt!!!
  Me like very much!:)

  Hälsa mamma och beröm från,
  Helén
  ps.du är fantastiskt söt o snygg som vanligt!!kram på dig:)

 11. so magic that you want to show every day “what new you have bought”. All understand that you have lot of money to spend all time and you new man is wealthy. Also one question, why you Bea have always eating pacifier? look not nice, and not good thing if you thinking she`s teeth problem after cople years.
  All the best anyway

 12. philia prenumererar du på mama??? fått nya numret isfl?? eller nån annan som har fått snälla skulle vilja se bilderna i artikeln om leila lindholm hoppas nån kan hjälpa mig

  kram A

 13. Hei !
  Så utrolig fint dine foreldre har det!!
  Hadde vært kjempe gøy og sett mere fra huset deres. Kjempe fine bilder!

 14. Jag undrar också vad du jobbar med. För du lägger väl inte en ettåring på dagis om du inte jobbar hoppas jag…?

 15. God kväll kära bloggisar!

  Tack för alla era hälsningar, visst har de fint mina kära “päron”. Båda två är väldigt intrsserade av både design och inredning så det brukar bli mycket “sånt prat” när vi träffas:)

  Anonym – Chill Norway går att hitta på fler och fler netbutiker nu! Googla runt lite så hittar du säkert någon med de plagg du söker! Mina Chill Norways kommer bla från butiken Unica

  Mia och Linda – Mammas och pappas sideboard tror jag faktiskt att de köpt på Ikea!

  Holly – The images are taken with dad´s Nikon Camera!

  Camilla och anonym – Jag jobbar ett par timmar per dag och det är max ett par timmar Bea kommer vara på dagis/dag. Vad jag gör under denna tid är i dagsläget inget jag vill, eller kan, gå in här på bloggen då det är ett eget projekt som bara är i “startgroparna”. Men ni kanske kommer bli varse vad detta är en dag…

  Camilla – Chill Norway är normala till lite små i storlekarna så jag har medium på mina kläder därifrån.

  m – Stolen är från Norrgavel

  Anonym – (I write the answer to your question in swedish, so you have to translate it to english by yourself) Nej Bea äter inte alltid kakor! Hur kan man dra den slusatsen när man bara har sett det på ett par bilder på en blogg? Konstigt. Ja mina barn får äta både bullar, glass och kakor
  i b l a n d och jag tror absolut inte det är någon “fara” med det. Det fick jag och mina bröder också göra ibland när vi var små och jag har aldrig haft ett enda hål, så det så!:)

  Anonym – Jag vet tyvärr inte var mammas och pappas lampa är köpt.

  A – Nej inte längre, tyvärr!!!

  Ha en fin kväll!

  Kram P

 16. Petra! Engelsktalande anonym frågade nog varför Bea ofta har napp? Det är iaf vad pacifier betyder! Vet inte om det stämmer att hon ofta har det, men det ger ju korsbett och öppet bett om de har napp längre än tre år. Men hon är ju så liten än! =)

  Kram/ Greta

 17. Tack snälla Greta! Ja min engelska är ju kanske inte den bästa nej haha. Tur att jag svarade på svenska eftersom jag tydligen svarade på helt fel grej! Trodde hon menade något om att Bea åt på en kaka. Fort och fel = pinsamt pinsamt;)

  Ha en fin kväll!

  Kram

  P

 18. Håller med om Eamesstolarna. De är galet sköna för ryggen att sitta i också. Minst lika viktigt. Jobbade för David Design i somras och hann provsitta en hel del fina möbler, bl.a Y-stolen som inte passade min rygg alls trots att jag verkligen älskar hur den ser ut. Men ska man investera i en möbel ska den ju både vara vacker och funktionell.

  Älskar din klänning btw, måste spana in den webshopen, inte hört talas om förut och jag är annars en riktigt stor nätshoppare.

  Kram

Comments are closed.