BULLBAKET

.
.

.
.
Måndagens kanelbullebak blev ju tisdagens istället! (Det var slut på jäst i alla affärer i Småstadens centrum i måndags. Kan det ha varit för att det då var kanelbullens dag kanske? Skulle nog tro det!:)
.
.
.
Tjingeling Sunshines!
.
.
Här i Småstaden är det mulet och grått idag men vad gör väl det när jag har bloggisar som är såna solstrålar! Tack, åter igen, för att ni finns och skriver era hälsningar här på H of P! Ni gör mig så glad!:) Det behövs lite idag då både Bea och jag har blivit förkylda igen. Så idag kör vi en soft innedag med mycket kramar och gos, honungsthé (till mig) och mysiga Astrid Lindgrenfilmer på tv.
.
.
.
.
.
Beabus tokgillade verkligen att baka igår. Eller rättare sagt så tokgillade hon att skvätta mjöl över heela det nystädade köket! Tur att dammsugaren är min allra bästa vän(Obs -skämt;)
.
.
.
.
.
.
Fortfarande kul med redigering som ni kan se!:) Igår gjorde vi ”Rutebullar” dvs med bara ekologiska ingredienser och maassor med stött kardemumma, smör och socker. (Jag gjorde en vanlig vetedeg med kanel och smörfyllning, gjorde sen snurror och pudrade över rejält med strösocker över dessa. Mmmmm så mumsiga bullarna blev och inte helt olika originalet faktiskt!)
Ha en fin Onsdag vänner!
KRAM
.

Rekommenderade inlägg