OFF TO SCHOOL

.
.
.

Skatten på väg till alla små vänner i skolan!
Heeej nya vecka!
 
Måndag idag – tjohoo;) Jag gillar faktiskt måndagar för då ligger absolut hela veckan framför en som ett oskrivet blad och den är full med möjligheter. Vad som helst kan ske – det är du som bestämmer!:)
Denna morgon har jag massa ( ganska tråkigt;) pappersarbete att ta tag. Det ligger nästan travar ligger inne på mitt kontor! Men när det är klart så ska jag ta en låång PW på lunchen. Måste måste måste ta tag i träningen igen!!! (mumsa farsdagstårtor och bullar + inte träna = dålig kombo;)
No no no mamma (jag säger något till skatten som hon absolut inte håller med om men vad jag sa är en secret;)

Dagens: ny jacka + matchande mössa och torgvantar med rosetter från underbara märket Scotch R´Belle. Finns nog inget märke som har så fina vardagskläder till tjejer! Tights Lindex, klänning The Brand och jodpurs Kavat.
Nu ska jag hoppa in i badevarelset!:)
Ha en finfin start på veckan!
KRAM
.

8 kommentarer till “OFF TO SCHOOL

  1. God morgon, jag väntar med spänning på DIN dagens. Vilket tema kommer du att ha på julpyntningen i år? Själv velar jag hit och dit mellan tradionellt rött och vitt eller vitt, zink och silver. Eler kanske en mix..
    Ha en bra dag hälsar Camilla

  2. Hej, hej on Monday.
    Why so rarely you put the photos of yourself in your blog? Have a nice day and whole weeek.
    Nicole.

  3. Hej!
    Söt som socker är lilla (stora) Lo Lo men jag skulle också gärna vilja se en dagens på dig. Behöver inspiration!!!

    Kram från Anna i Skåne

  4. Alltid så tuffa kläder till barnen men det skrivs sällan om Trulles kläder och var dom är inhandlade?? Varit med flera bilder och tips på tjejernas men tyvärr sällan på Trulles och dom gånger han är med står det sällan var inköpen eller märket kommer ifrån bl.a. På en grön jacka och keps.
    Ha en bra dag 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg