FINFIN SKOLA

.
.
.


Jamen en stor skola i skånska Reslöv vore väl fint…
Tjing!

Här planteras det om lite olivträd och som hjälp har jag liten Beabus får vara hemma med mig idag. Vill absolut inte vara på dagis denna måndag utan bara med mammis:)

Ska strax starta lunchfixet men måste först visxa lite pics från en så snyyygg skola som nu är till salu hos den här mäklaren. Någon mer som blir sugen på att flytta till söder när man ser dem!?:)
Skolan är helt modern innuti och här är hallen med mörkgrå plattor…
sen tittar man från hallen in i ett mellanrum…
med en supercool platsbyggd bänk vid fönstret! Me like…

mer snyyggt mellanrum.

Här har vi alltså köket – jamen kolla spisen! Precis hur många gasolplattor som helst ju:)
Ett av sovrummen i skolan…
En av alla sittgrupper…

Precis allt är genomtänkt och går i samma stil

Gaaah, spöjsade innerdörrar..


Här kan man ju verkligen sitta och mysa och njuta av allt det fina….

Eller här:) (checka soffbordet gjort av magasins och en glas-skiva! Coolt men ”do not touch”:)





Nu blir det omelett och grönsallad här!




See U Later!



KRAM








18 kommentarer till “FINFIN SKOLA

  1. Kan väl funka ´rå! 😉

    Vad mysigt att kunna ha skatten hemma. Jag är alltid ledig fredagar med mina tjejer, och våra mysfredagar är toppen. Känns väldigt bra att få ge mina skatter längre helger. Dock börjar min stora förskoleklass till hösten, men då får hon kortare dagar istället varje fredag!

    Kram!

  2. Vilket grymt place!

    Mysigt att kunna ha barnen hemma lite som man själv tycker. Småbarnsmamma-livet är ”trots allt” inte så dumt ändå;)

  3. Hej!
    Bara en kommentar angående förskoleklass; det är inte obligatoriskt att gå i förskoleklass. Själv jobbar jag inte alla dagar så min son (som nu går i 2:an) var hemma med mig de dagar jag var ledig.

    Paula

  4. Vi var faktiskt på visning där igår. Sååå fint, men sååå mycket kvar att göra… Jag gick runt o sa wow om allt o mannen min så bara allt som måste göras:-( tyvärr så tror jag att han vann den fighten…

  5. Å vad fint! Är det någon som vet var fåtöljerna (de i svart trä och vit dyna) kommer ifrån?

    //Jenny

  6. Så himla fint! Fast jag är väldigt nöjd med min egna gamla folkskola på södra Gotland som vi just nu förvandlar till vårat drömhem!

    Varma hälsningar från ett vårligt och vackert Visby

  7. Så himla fint! Fast jag är väldigt nöjd med min egna gamla folkskola på södra Gotland som vi just nu förvandlar till vårat drömhem!

    Varma hälsningar från ett vårligt och vackert Visby

  8. Jag blev lite besviken när jag såg insidan på skolan. Alldeles för modern, jag tänker bara på allt de gamla charmiga som de har rivit ut! Finns ju knappt en list kvar! Näe, jag gillar bättre när man bevarar det gamla o kör modern inredning, istället för att blåsa ut allt. Då kan man ju lika bra renovera något nyare eller bygga nytt.

  9. Fina Petra, fina bloggen …
    Ser du på Sofias änglar ??? Ibland så måste man stanna upp ett ögonblick eller två och verkligen inse att man är lyckligt lottad som har en FRISK familj. Vi har stundtals i livet varit väldigt sjuka och mått dåligt … Här om veckan gjorde jag någonting som andra oftast end TÄNKER !!! ===> Dagens tankeställare ===> Jag skickade ett paket med smått och gott till en mamma som också varit med i ett tidigare avsnitt av Sofias Änglar. Mamman har Obotlig cancer i HELA kroppen. Jag är ingen ängel, men anser att ALLA kan göra någonting för någon !!! Tycker att folk mest KLAGAR om allt istället för att fånga dagen och göra det till den BÄSTA ♥ Kärlek och ljus till alla ♥

  10. Sema, nu blir jag såå nyfiken för min man och jag vill verkligen flytta söderöver och detta såg ju alldeles superfint ut MEN du skriver att det är jätte mkt jobb… Har du ngn mail eller så, kanske jag kan få reda på lite mer om huset… (Bor i Örebro så det är inte bara att sätta sig i bilen för en visning med kort varsel)

    Karin; jag var också såååå säker att det fanns ngt liknande på ikea som jag gått och funderat på om jag skulle köpa men jag kollade deras hemsida igår och hittade inget liknande…

    / Johanna

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg