NU KÖÖÖR VI MYS

,
,
,


Fredagsfeeling med discokula (Tips! Köp en sån på Toy´s R Us och lägg den i fönstret och hela ditt rum blir fullt av härliga sköna solkatter man blir glad av:)






Hello bloggisar!




Jamen internet strul mega har jag haft här i mitt casa idag! Typiskt när man har haft en dag med den krasslig förkyld och slumrande skatt på soffan och haft massor med tid att uppdatera… Nåväl, nu funkar det iaf och nu ska jag starx trippa iväg till affären och bunkra med massa gott inför kvällen!:) Åh vad jag är sugen på ostar och kex och smågodis och kanske göra hemlagad glass.. (förutom på kvällsmat då som jag tror blir något gott snabbt och enkelt typ pasta:)



Ha nu en mysig kväll så ses vi snart igen!


KRAM
.

11 kommentarer till “NU KÖÖÖR VI MYS

  1. Måste tipsa dig om att det i din stad nu har öppnat en ostbutik som heter Elisabeths ost och delikatess. Jag bor ju i en grannstad till dig och där har den funnits i flera år och butiken i din stad är den första franschiserbutiken.
    Massor av goda ostar, te, balsamvinäger, olivoljor m,m.
    Himmelriket med andra ord. 🙂

    Trevlig fredagskväll!
    Kram Linda

  2. Hej!Måste bara tipsa dig om betongbord i nya Lantliv sid.38 och 43. så fin. Kram nina

  3. Jag glömde fråga dig om den adress som finns på my tivolis hemsida också är en fysisk butik eller har de bara nätbutik?

    Kram Linda

  4. Bra tips med discokulan, kanske ska göra så i lillans rum. Hon skulle säkert älska och ligga i sin säng och kika på solkatterna 🙂 Och förhoppningsvis kanske vi får ligga kvar en stund extra i sängen.

    Trevlig helg.

  5. Mysigt med disco kulan.
    Låter som en himla trevlig fredags kväll ni ska ha.
    Vi ska till grannarna på middag, vilket ska bli trevligt!
    Ha en trevlig kväll.
    Kram från andra sidan plurret.

  6. härligt! tror jag måste skaffa en partykula! =) fredagsdisco kanske är ngt som hela svenska folket borde ta till sig…=)men först fredagsmyyyys!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg