EN TRIPP TILL RUTES

.

.

.

IMG_9750

 .

IMG_9728

.

IMG_9736

 :

IMG_9733

.

IMG_9740-3

.

IMG_9741 .

.

.

På Rute Stenugnsbageri idag (som numera drivs av Stockholmsbaserade Fabrique) Min dagens är gammal goding från Lexington och Beas sköna lilla byxdress är från Lindex (hon har en lika i leoprint också)

.

.

.

.

.

.

Tjing mes amis!

.

.

.

Här har vi precis landat hemma i huset vid havet igen och jag ska sätta igång att göra lite kvällsfika! Som ni ser ovan har vi varit en sväng till Rute i vanlig ordning och köpt lite Levain och sockerkringlor (nej man riskerar inte att bli smal som en pinne när man semestrar här direkt:) Yummie yummie är detta att mumsa med lite gott thé att dricka till och med massa goda pålägg till brödet.

.

.

.

Hoppar bara in kortis för att önska er en fin sommarkväll så ses vi imorgon istället!

.

.

KRAM

.

.

21 kommentarer till “EN TRIPP TILL RUTES

  1. Hej!
    Ville bara göra dig uppmärksam att texten är så liten i mobilen. Vore bra med lite större text så man slipper zooma in dina inlägg.

    Trevlig semester från Anneli

  2. Vi stod också på Bageriets trappa idag och åkte hem med bullar, levain och frukt o nötbrödet. Känner mig vansinnigt mätt och glad efter kvällsfikat här hemma. 🙂 kram från en åretruntgotlänning.

  3. Så fin du er på håret Petra 🙂 Du kler godt blondt og, men kjekt med en forandring. Ha en fin ferie på Gotland med familien din 🙂 Hilsen Siri

  4. åh så gott och mysigt det ser ut! Och fina är ni också!/ Lotta från Sundsvall

  5. åh …de där sockerkringlorna kan man åka långt för ….och även miljön där…väldigt vackert !!

    Ha fortsatt fina dagar .

    Pernilla

  6. Det ser underbart ut. Lite avundsjuk, längtar till Gotland som jag inte varit på sedan första gången för 20 år sedan…Känner nästan doften från bröden, så sköna bilder:)

    Ha en härlig semester!
    Camilla/Stilitiden

  7. Ser mysigt ut. Klänningen från Lexington har varit min favvo många år också. En liten fråga bara, läser du inte alltid dina kommentarer? Ser att du får frågor ibland och jag ställde själv en nyligen, men hittar tråkigt nog sällan svar.

    Ann-Britt

    1. Jag läser alltid alla kommentarer, det är det bästa med bloggandet!:) Jag försöker också ge svar på alla frågor direkt.

      KRAM

    2. Jag läser alltid alla kommentarer, det är det bästa med bloggandet!:) Jag försöker också ge svar på alla frågor direkt.

      KRAM

  8. Härliga bilder som alltid!
    Jag gillar verkligen dina Gotlandsbilder. Otroligt vackert. Dessvärre så får jag problem nu när du har byggt om bloggen. Försöker att filtrera fram enbart kategorin Gotland men det fungerar inte så bra. På den gamla bloggen så kunde jag välja kategorin Gotland och sedan bläddra mellan alla fina inlägg som du gjort under den kategorin under alla år. Nu när jag väljer Gotland i den övre rullistan så får jag upp ditt kanske första inlägg i den kategorin men när jag sedan bläddrar via länkarna längst ner så kommer jag till inlägg som ryms under andra kategorier och jag kan inte se allt om Gotland samlat som förut.
    Hu! Jag vill se dem igen – alla dina fina och inspirerande bilder. Nu måste jag antagligen veta vilken månad du gjort inläggen respektive år och försöka hitta bilderna den vägen.
    Hoppas att det går att ordna så att inläggen sorteras och blir åtkomliga som på den gamla bloggen.
    Tack för en finfin blogg – året runt!
    /Sara

  9. Vad mysigt det ser ut. Jag var lite orolig att Rute skulle ha stängt nu när vi ska till Gotland igen, men nu ser jag ju att vi måste ta i alla fall en tur till norra ön. 🙂

  10. Men vad är grejen med Rute och det där bageriet egentligen? Det är ju bara för att Hannah & Amanda bor där och gör så mycket reklam för det. En smörgås för 85 kronor…säger en hel del. Nybakat bröd kan man ju köpa på så många andra ställen på Gotland och Rute är ju inte Gotlands vackraste ställe direkt.

  11. Petra! Sandalerna på bilden? Vart har du köpt dem? Tycker de är alldeles underbart fina! Har letat efter liknande men hittar inte några. Kram!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg