MORGON I MIN TRÄDGÅRD

.
.
.

.

.IMG_3468-4

.
.

.

Var ute tidigt imorse i bara nattlinnet och knipsade av några pics från vår gård på baksidan! Planteringen i ”Barbaform” som jag gjorde för några år sedan börjar verkligen bli tät och fin. Har flyttat runt en del, tagit bort och lagt till. Det är ju det som är bla det bästa med trådgårdar tycker jag, att man kan göra om och göra nytt hur som helst (och dela på perenner, vet inte hur många plantor jag delat som nu finns över hela trädgården. Går att göra med allt möjligt som pioner tex, superbra:)

.

.

.

.

Hej hallå måndag!

.

.

.

.

Denna morgon känns inte som de mornarna gjort den senaste månaden för idag gick H tillbaka till jobbet! Skatterna var verkligen inte glada över det vid frukostbordet fast det är tur att det bara är ett ”litet inhopp” innan absolut sista ssommarsemestertrippen i augusti:) Men visst är det så att veckorna rullar extra fort så här på sommaren? Det gäller verkligen att fånga varje dag och njuta av sommarstad och sol, sommarmat och bad och allt annat, även under jobbdagar. Igår var vi ute och cyklade en sväng nere vid Mälaren och hamnen och det var sånt folkliv. Supercharmigt och härligt, vi bor ju faktiskt i en fantastisk liten mysig stad! Det gäller bara att välja rätt ställen att besöka (och kisa för allt som ev kanske är lite mindre fint:)

.

.

.

IMG_3466-4

..

IMG_3479-2

.

IMG_3457-3

.

IMG_3509-2

.

.

.

Nu blir det strax utflykt!

.

.

.

Önskar er en finfin måndag raringar!

.

.

.

KRAM

.

..

.

.

12 kommentarer till “MORGON I MIN TRÄDGÅRD

  1. Haha, jag kom just på mig själv med att önska att allt skulle återgå till det ”vanliga” när hela familjen, inklusive bebisen sov till strax efter 9 i morse. Jag fungerar nog som bäst med rutiner och det tar ju ett tag att skapa sådana. Nu har vi varit i Spanien i drygt två månader och det har känts som semester mer eller mindre hela tiden.
    Kram
    Rebecca

  2. Härligt med så stor trädgård.
    Här måste jag ta tag i vår egen och jag har bland annat hittat en klätterros som jag funderar på som ser sååå vacker ut. Climbing iceberg heter den.

    Kram Linda

  3. Så fint ni har det i trädgården! Sittplatsen ser så snygg, lummig och sval ut- blir verkligen inspirerad. Kram

  4. Vilken fantastisk trädgård ni har! Tack för mycket fin inspiration:). Kram

  5. Så himla fint i trädgården ni har! Jag längtar tills vår är klar. Har inte riktigt bestämt oss ännu för det sista. Men det vi satt för ett par år sen har tagit riktig fart i år.

    Kram Lena

  6. Hej

    Underbar trädgård, och så fin grupp. Önskar gärna veta vart ni köpt gruppen och parasollet. Underbart!

    Kram camilla

  7. Men såå fint du (ni) har det!! Tack igen för all inspiration och feelgood du delar med dig.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg