IGÅR SÅG JAG UT SÅ HÄR

.

.

.

.IMG_4047-2
.
. IMG_4101


.
.
Igår såg glada jag ut så här och trippade runt i slottskog (i sval Valerieklänning)  och badade och solade och njöööt av värmen och sommaren och av havskräftor….Det sista skulle jag dock inte ha gjort…. Oh my vad jag har mått dåligt! Varning för skaldjur i juli (man ska ju egentligen bara äta sådana i månader med R i sig typ apRil:)

.

.

Nu ska jag försöka pigga på mig här!

.

.

Ha en härlig fredag girls!

.

.

.

KRAM

.

.

.

15 kommentarer till “IGÅR SÅG JAG UT SÅ HÄR

  1. Vad söt o glad du ser ut, och kul att du vågar visa benen lite också! =) Men skaldjur äter man ju i massor i augusti (havskräftor o signal) och det brukar ju gå bra. Vilken otur du hade!

    (Klänningen är det dock lite BikBok eller Nelly varning över, kan jag tycka)

    Kram i värmen!

  2. Söt klänning! Trist att du blev dålig. Tyvärr stämmer det där mer R rätt bra hävdar sambon (som jobbat som köksis läänge). Synd för man blir ju sugen på ”fräsch” lätt mat såhär års.

    Hoppas att du mår bättre nu.

    kram

  3. Det är min stora fasa! Vi äter ju så himla mycket från havet här nere, men peppar peppar så har vi klarat oss än så länge. Hoppas du mår bättre snart!
    Kram

  4. Vilken fin klänning och sandalerna bara älskar jag. Skickade efter dem från en Scorettbutik i Dalarna efter att jag sett dem här inne förr året. När jag äntligen fick hem dem så var de tyvärr alldeles för smala för mina breda fötter. Men snygga var de som sagt. 🙂

    Kram Linda

  5. Fiiin du e! Hmm, jag är uppvuxen på en ö (Hönö) och i princip uppfödd på skaldjur från havet, har aaaldrig blivit dålig. Ingen jag känner heller tror jag, om inte alkohol varit inblandat då 😉 Havskräftor äter öborna i massor heeela sommaren utan problem. Synd att du blev dålig av det goda 🙁

    Ha en fortsatt fin sommarkväll!
    Kram Catta

  6. Jättefin klänning . Jag har letat hela kvällen efter bilder på sovrummet men kan inte komma in där

  7. Du är jättefin i ”Lilla My frisyr”!
    Och underbar klänning!
    Krya på dig och tack för allt du ger och superfina och härliga bilder från er Gotlandssemester!
    Vilken reklam för Gotland och även jag som bor på ön fick en massa tips på ställen att åka till, tack för det!!!!
    Kram Jenny

  8. Vad fin du är i uppsatt hår! Och verkligen jätte söt klänning! Tack för en inspirerande blogg. Mycket fina bilder från Gotlands huset. Marie.

  9. Hej Linda, Är dina skor möjligen i storlek 37 så köper jag dem gärna av dig, kanske 38 funkar också. Min mailadress lenasjosten@hotmail .com Med vänlig hälsning, Lena

  10. Ha ha men det där med R låter ju extremt märkligt, hur skulle det annars bli med alla kräftskivor..? Jag äter skaldjur hela tiden, särskilt på sommaren och har aldrig blivit dålig. Däremot har jag sommartid blivit matförgiftad av kyckling tre gånger så det är jag väldigt försiktig med numer.

  11. Det gäller musslor. De är så mkt bättre när man köper dem under perioden m r i månaderna. Prova o köp nu, ni får garanterat slänga fler än under ex mars månad.
    Hälsningar Sara

  12. Du ser ut som en sommardröm i klänningen! Vad heter modellen och var kan jag köpa en likadan? Alltid en massa inspiration när man kollar in din blogg <3

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg