KVÄLLSMYS & CHAILATTE

.

.

.

IMG_7355
.

Hej då långa semesterkvällar med rosé på terassen och hej hej vardagskvällar med thé istället!:) Har ni testat Chaitheét ovan vänner? Jag smäller nästan av så gott det är! Och så blir man så där mysig varm och go och avslappnad av det:) Ett thétips ikväll alltså (finns på Ica bla och extra krämig blir Chailatten så klart med mjölk istället för vatten. Jag kör dock vattenvarianten, krämigt nog för moi:)

.

.

.

IMG_7365-3

.IMG_7353

.
.

Nyduschad fixer jag lite thé här hemma ikväll:)

.

.

.

Nu blir det strax Idol 2013 här, ett av skatternas favvoprogram! Såg ni premiären av Hollywoodfruarna igår btw? Vilka damer!!! Där har 3:an verkligen hittat rätt, verkligen stort underhållningsvärde på dem:) Som nya Siv Cotton hon är ju också hur crazy som helst! Fast på ett kul sätt:)

.

.

.

Ha nu en mysig kväll vänner!

.

.

KRAM

.

.

12 kommentarer till “KVÄLLSMYS & CHAILATTE

  1. Här fortsätter vinkvällarna ett tag till. Hade dock gärna bytt några av dem bytt mot lite svalare te-kvällar. Man blir liksom mättad på värmen efter ett tag.
    Kram

  2. Ahh…!! 🙂 Älskar chaite!! Kul med nya tips, får allt kolla på Ica vid nästa köptillfälle!
    Trots att man vill behålla sommaren ända in i det sista så ska det bli lite mysigt att få krypa upp i soffan med en värmande kopp och gosa i filtar med tända ljus…
    Kram ❤

  3. Tack för thé-tips.

    Såg Hollywoodfruarna lite flyktigt. Men herregud, är det verkligen på riktigt?! Kan man vara så där elak på riktigt och dessutom med kameror på!? Haha, Siv Cotton hon var ju verkligen en frisk fläkt.

    Ha en bra torsdag.

    Kram Lena

  4. Jag stod och fingrade på det där teet sist jag var och handlade – det var ju en sån härlig förpackning! – men ställde tillbaka det eftersom jag är så kräsen på just chai-te. Kanske värt att köpa hem och ge det ett försöka i alla fall?

  5. Mums älskar Chai tea! Brukade flyga mycket till Nepal i flygvärdinnejobbet, och då beställde jag alltid upp en kanna special the, så super gott, men kan tyvärr inte hitta samma blandning här trots att jag testa en mängd olika teas.. Tror att de kokar in allt tillsammans. Men ska testa denna!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg