HAPPY FRIDAY!

.

 

.

.IMG_7416-3

.

.IMG_7418-2

.

.

IMG_7403-10

.

.

Bea innan dagis och idag valde skatten kläder helt själv:) Favvon är just nu nya mjukisklänningen från Molo (Bea har alltid gillat just Molo-kläder, tror de känns lite extra mjuka och sköna. Finns på Babyshop.se bla) till det matchande hon tights och strumpisar från HM och kofta från Pop och skor från Ralph Lauren. På ryggen har en jättesöt väska från Olily (fann denockså på Babyshop men jag tror den är slut nu)

.

.

.

.

Heeeej bloggvärlden!

.

..

Strålande dag idag och en myyycket efterlängtad fredag🙂 Det är ju lite småtufft den här första veckan efter det låånga sommarlovet (och första jobbveckan efter semestern) och jag tror nog hela la familia verkligen ser fram emot helg! Vi har inget särskilt inbokat ikväll utan det ska bara bli så mysigt att cykla ner med skatterna till hemmakväll och hyra lite film. Köpa smågodis och några magasins och sen svänga förbi torget för att shoppa med lite fredagsblommor. Vanliga fredagsfixet ni vet:)

.

.

.

IMG_7414

.

.

.

Men först ska jag själv ta en tur till Ica Maxi för att fylla på kylskåpet med godsaker (Det behövs och det önskades bla grillat kött, sås och pommes till ikväll och efter det blir det nog en äppelkaka:) Efter matshopping ska vi iväg på Beas allra första tennislektion, hon fick ett litet racket igår och tycker detta är jättespännande. Gulligt:)

,

.

.

,

Önskar er en riktigt riktigt skön fredag vänner!

.

.

.

KRAM

.

.

.

12 kommentarer till “HAPPY FRIDAY!

  1. Låter som en riktigt härlig fredag! Här åkte mannen just iväg på jobb några dagar och det är varmt så in i!!!! Tennis är kul, båda våra barn spelar. Det är ju lite av ett måste när man bor i Spanien.
    Kram
    Rebecca
    http://pilotfrun.se
    Snyggaste kimonon

  2. Åh, vad kul med tennis! Bådan mina barn har spelat sen dom var fyra. Nellie är sex år nu och ska spela i riktig juniorgrupp i höst två ggr i veckan, rosa vitt rack och skor är en självklarhet. :0)Elliot har kört juniorträning i ett år nu och för honom blir det tre ggr i veckan. De tycker att det är superkul och sen tränar dom ju med Mannen ibland eftersom han har spelat i alla år. En stor fördel. 🙂

    Önskar dig och de dina en trevlig fredag.
    Kram Linda

  3. Hej! Kom in på din blogg via bloggportalen, du ligger före mig på topplistan i Västerås 🙂 Bor du i Västerås? Otroligt fint ni har det hemma! Vilken inspiration. Kram

  4. Mmmm, tufft att komma igång. Men det måste vara skönt att bara barnen behöver passa tider, du behöver ju inte tänka på egna tider dessutom. Måste vara himla skönt, avis där! Upp 5:30 och vissa mornar måste även maken vara tiiidig, och det blir skolbuss för barnen.. Men bra kanske att lära sig ta ansvar själv! =)

  5. Så fiiiin Bea er 🙂 og hvor er hun blevet stor, synes jeg. Har fulgt din blog i flere år, og synes den er fantastisk.
    Skal til Sverige i weekenden og glææææder mig. Netop booket hotel i Lund og er spændt på hvordan byen er 🙂
    God weekend.
    Kram
    Jeanette

  6. Vilket hår hon din lilla stjärna!!! Så fin! Ha en super mysig kväll, här är jag och barnen hemma själva medan mannen är i Belgien och roar sig och tittar på formel 1!!!

  7. Hon är så lik sin pappa och farmor, Bea! Och säger som de ovan, fint tjockt hår!! =)

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg