GRATTIS C & M

.

.

.

chris-oneill--a
.
Ännu en liten kunglig bebis blir det i vår! Grattis! Åh, vad roligt för Madeleine och Chris. I början av mars väntas den lilla prinsen eller prinsessan komma (vilket väl innebär att den lilla måste blivit till vid tiden för bröllopet i juni? Hur romantiskt som helst:)

.

.

.

Hej vänner!

.

.

.

Vaknar till liv här i köket med en god macchiato och glada nyheter om kunglig bebis! Det är riktigt kallt höstigt ute även idag (den kom verkligen på riktigt igår) och jag måste verkligen shoppa nya höstskor till tjejerna. Vill hemskt gärna att de ska ha klassiska jodhpurs, vilket de haft tidigare, för det är ju världens bästa barnskor. Sköna, snygga och går ursnabbt att hoppa i. Har letat runt lite men jag hittar tyvärr inga. Så om någon har tips på var man hittar svarta barnjodhpurs i skinn så hojta gärna till:)

.

.

Nu – kolla upp en sak jag ska göra i en välgörenhetskampanj som kommer snart. Sånt känns bara så bra i magen:)

,

,

Vi ses snart igen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

25 kommentarer till “GRATTIS C & M

  1. Ja, visst är det snyggt och praktiskt med jodhpurs! Jag har också tänkt köpa det till min dotter i höst, men har inte hunnit titta runt än…Men det börjar ju verkligen bli dags nu när hösten är på gång! Ett tips är att kolla i ridsportbutikerna (t ex Hööks, http://www.hooks.se). De brukar ha snygga modeller som passar även i andra sammanhang…
    Lycka till och ha en fin dag! 🙂
    Kram
    Christina

  2. Hej, gå in på barnskobutiken.se, de har blundstone till barn, har köpt till mina i flera år, så snygga och superkvalitet, har till mig själv också:) lycka till! I Göteborg finns det en butik (Lester) där de har till barn också, de har också webbshop. Kram o tack för underbar blogg.

  3. Kom på att vi har söta Blundstone till Harpan. Lite hårdare än Kavat dock och slits lätt.

  4. Kolla på Hööks eller MyOne – dvs hästsportaffärer! De har bra och snygga jodphurs som både funkar till vardags och att rida i.

  5. Jag slår också ett slag för Blundstone. De är toppen och supersnygga! Funkar både till flicka och pojke.

  6. Har du sett Bisgaard sine barnesko? Gode sko i skinn med Ullfor…som passer til det meste 🙂

  7. Kolla Kavat! Jättefina o bra kvalitet! Finns outlet också här i Örebro (Kumla).
    Kram

  8. Hej Petra!

    Jag hittade jätte snygga typ jodhpurs i skinn på Ellos till mina hjärtan! Kavat var märket!

    Lycka till!

    Tack för massa fin inspiration och feel good!

    Kram karin

  9. Kavat har noen veldig fine! Hvilke sko bruker Trulle nå på høsten? Ha en fin kveld! Klem Siv

  10. Granngården säljer just nu Blundstone med lite rabatt. Finns både svarta och bruna.
    Tack för en toppenblogg.
    Kram från Majsan

  11. Hööks, både till mig och barnen. Använder mina hela vintern och sulan är inte det minsta hal. 🙂

  12. Undrar bara varför mina kommentarer inte dyker upp??
    Jag tipsade bara om en bra affär där man kan köpa bra och billiga jodhpurs, som heter HORZE.

  13. Vår dotter är 8 år och vi har haft Timberlands ett par gånger. De håller bra och är snygga (matta) Perfekta både till jeans och till kalas. Kram

  14. Ridstportsbutiker har bästa jodphursen. Jag köpte att par till mig själv för två år sedan – tjockt och slitstartk läder och de ser knappt använda ut trots att jag praktiskt taget bott i dom två säsonger. De flesta modeller finns även i barnstorlek. Hööks Hästsport har både fysiska butiker och webbutik men de flesta ridsportsbutiker har säkert att bra sortiment.

    Therése

  15. Hej P! De mest klassiska, fina jodphurs jag vet kommer ifrån RM Williams. Både jag och min sambo har dessa och de är verkligen super. Vet att de även gör bootsen till barn men dessvärre vet jag inte exakt var de går att få tag på.
    De kostar nog en bra slant men är superfina! Annars säger jag som Therése ovan att titta i ridsportbutikerna. De brukar ha fina i läder till bättre pris!

    Kram!

    http://carolinesworld.net/tastebyme

  16. Hej!Här kommer lite tips på bra sajter /http://www.sostjernen.com/pepe-bornesko.html.Finns lite olika märke.Pomp di api.http://www.pomdapi.fr/site/.Sök på butiker som säljer deras märke/Smallabels.comRing även Tuss i Stockholm ,har haft modellen i sin butik.lycka till Glömde/http://www.levestiairedejeanne.com/Mvh Pernilla

  17. Maskincenter i Sparreholm har dem bästa jodphursen, Redback från Australien.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg