HAPPY HALLOWEEN

.
.
.IMG_4873

.

.

På vår trapp denna Halloween!

.

.

.

Todelooooo raringar!

.

.

.

.

Gud vad jag är seeg med uppdateringar nu känner jag, sorry för det! Ska skärpa mig, jag looovar (men ibland blir det verkligen tusen saker man vill göra på en och samma gång och då kör det ihop sig:)

.

Hur som helst har ju skatterna höstlov och Bea och jag har varit på utflykter hit och dit (bla till Åsby och tittat på miljoner sorters tomtar) och just nu så är det ”häxdax” igen, det är ju ”riktiga Halloweendagen” idag och jag har ett gäng med tjejer här som vill bli läskigt sminkade! För när mörkret sänker sig är det ju dags sticka ut och göra ”bus eller godis”… Brrrr. Sen blir det Halloweenmiddag med pumpatårta som efterrätt (alltså inte en tårta som är gjord av pumpa utan ser ut som en sådan:)

.

.

,

 
 

IMG_4866


.

.

Har piffat min stora kruka från House Doctor med nytt höstgrönt och den blev så maffigt vid entrén!

.

.

.
IMG_4882.

.

Så måste jag bara visa mina nya gummiboots som jag såg i Damernas (tror jag det var) av märket Swims (finns på Factory Malmö) Väldigt halloweeniga haha och såå fräscha och piggar upp vilken vardagsoutfit som helst (yes glöm alla andra ”gummin”, nu är det Swims som gäller:)

.

.

.IMG_4878
.
.
Pumporna vid vårt casa Halloween 2013!

.

.

.

Oj nu börjar det visst mörkna och jag blev precis avbruten av första paret söta spöken som var här och ringde på! Hur är det förresten hos er bloggisar, kör barnen all in när det gäller Halloween där också? Verkar vara lite olika beroende på var man bor.

.

.

Ha nu en mysig kväll alla fina läsare och tack för att ni kikar in! (och lämnar hälsningar, det gör mig glaaad:)

.

.

KRAM

.

.

.

11 kommentarer till “HAPPY HALLOWEEN

  1. Sååå fina pumpor!
    Själv försöker jag enas med sonen om vilken Halloweenutstyrsel det är som gäller…

  2. Vi bor i en så liten by så det blir inte så mycket halloweenande då alla barn bor så utspritt men det ska vara stor fest med pysslande för hela byn på lördag i vilket fall.

  3. Jag har sett så många utklädda barn idag och affärerna hade laddat med godsaker som jag så klart köpte hem för att ha. Men här har inte kommit ett enda spöke ännu så jag vet faktiskt inte riktigt hur det är här i Spanien . Någon sa att barnen gick trick or treat tre dagar på raken här men det återstår ju att se.
    Kram och ha en fin kväll! Med pumpatårta och allt.
    Kram
    Rebecca
    http://pilotfrun.se

  4. Vi bor i en mindre stad och här är det all in. Faktiskt vår första halloween i vårt hus och område så vi blev glatt överraskade över alla spöken och monster som varit här!

  5. Nope, inget halloweenfirande hos oss. Kidsen har aldrig gillat att klä ut sig, varken till påsk eller halloween. Sonen provade gå på halloween-disco en gång i tiden när han var mindre, men kom snabbt hem igen. Han blev så skrämd när han var liten sorgligt nog, kanske är därför, det kanske sitter i, jag vet inte.
    Fina pumpr!
    /Lisa

  6. Could you please tell me the brand of your white sofas and chair? they are just gorgeous
    thanks 🙂

  7. Näää, inte ett enda litet spöke hittade hem till oss, men så bor vi lite ”utanför” också. Tjejerna har dock busat och vill helst vara utklädda hela tiden! Fin entrè du har!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg