GÅRDAGENS VAL

.
.
.

IMG_4952
.

.

Igår hade jag på mig detta!

.

.

.

.

Heeeej Lördag!

.

.

.

Mår ni bra denna soliga lördag!?:)

.

.

Här är det bara fint och jag har ett helt gäng med otåliga skatter som vill hitta på något ”lördagskuuul” här! Kanske ska ta en tripp till Strike igen? Det var ju myycket populärt sist:) Igår tog vi iaf en tripp ner på stan och fikade och shoppade lite, jag och alla mina barn. Jag tycker verkligen att det är så härligt att promenera med hela ”flocken”:) Tre barn som jag har gjort, alldeles själv nästan (nåväl:) och det är ju alldeles fantastiskt om man tänker efter! Ibland kommer det bara över mig denna insikt och jag är verkligen såå tacksam över dem. Gullnosar (fast de kan absolut driva mig till nästan vansinne ibland också, så klart:)
.
.

.

.

IMG_4918


..

Här är jag i solskenet nere vid Turbinbron vid Svartån, inte långt hemifrån, och bakom syns Småstadens Stadshus.

.

.IMG_4956
..

Och vad hade jag på mig? Jo en quiltad jacka från Custommade (finns hos Biskopsgården) med skinndetaljer, jeans från 2ND DAY med skinndetaljer (också Biskopsgården), sjal med katter (Beck Sööndergard), blus Custommade (Country Dreams), stövletter med glitterhälar The Last Conspiracy, guldklocka Triwa och väska Mullberry.

.

.
IMG_4960-2.
IMG_4954

.
.

So long!

.

.

.

Nej nu ska vi hitta på något kul här!

.

.

Ha en fab lördag snyggingar!

.

.

.

KRAM

.

.

.

14 kommentarer till “GÅRDAGENS VAL

  1. Sååå snygg. Älskar din stil. Fasen vill köpa allt, jämt. Grr är hemmafru men drömmer mig bort när ser alla dina vackra kläder o inredning. Underbart! Kram o tack för underbar blogg!

  2. Så snyggt med lite rött på läpparna!! Kan du inte berätta vilket nummer o märke det är på läppstiftet? 🙂 tack för alla sköna tips, även om de flesta av oss har budget för kanske en tiondel. 🙂 //Sanna

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg