BREVID SOFFAN

.
.
.

IMG_5018-2
.

.

Just nu på det lilla sidobordet från Hay! Doftljus som doftar nytvättat och pigg liten pippi och från Day Home (fin nyhet hos My Tivoli, hos dem finns även marmorljusstaken från Day Home)

,

,

,

Todelooooo!

.

.,

.

Denna novembersöndag har vi tillbringat hemma hos mamsen och papsen där vi myst och spelat spel och så klart ätit mammas goda mat (min är typ världsbäst på att laga mat:) Nu vankas det Halleoweenkalas för jag vet inte vilken tur i ordningen denna vecka och det ska åter igen ”spökas ut och skräckas till” här (hoppas bara att inte ”låtsasblodet” tagit slut bara, en mycket viktig detalj:) Jag tycker verkligen att är riktigt riktigt kul att klä ut skatterna när det är maskerad, att sminka och fixa till dem! Kanske en ny karriär?:)

.

.

.

.

.
IMG_4992-2

.

.

Haybordet i plåt är en favorit hos många och det är nog för att det så himla lättplacerat (Finns hos Lannamobler.se bla)

.

.

.
.IMG_4994-3
.

Är fortfarande kär i Ghostsoffan från Gervasonioch funderar på om vi inte behöver en till…Eller en Ghostfåtölj iaf:)

.

.

.

.

Kikar nog in till er lite senare igen under Söndagsmyset när det är lite ”lugnare” här hemma igen:)

.

.

.

PUSS & KRAM

.

.

.

8 kommentarer till “BREVID SOFFAN

  1. Ahh…en rosenkelim har smugit sig in i soffan! Snyggt!! Skapar lite elegant tyngd. En helt annan atmosfär än tidigare. Topp!

  2. Jättefint sidobord! Är själv ute efter ett till min nya fåtölj så man ska kanske ta en titt på Lännamöbler? Härligt med inredningsinspiration!

  3. Hej Petra! Jag undrar var du har fått tag på chanelboken? Letar och letar men hittar inga… Skulle vilja ha vouge eller dyl. Också… Ha en fin dag!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg