ETT ALLT-ÄR-MÖJLIGT-SKÅP

.
.
.IMG_6801-3
 

..

Har ni inte såna här platser hemma så måste ni skaffa er! Ni vet ställen där man kan samla och plocka ihop lite allt möjligt i en röra, det är såå bra. och kul! Just nu känns det platsbyggda vitrinskåpet i matsalen lite glammigt med lite Dallas-flaskor (drinkbordet är just nu tidningsbord:) och lite guld och en ny lyxig toktung marmorljusstake (och ja man ska vara försiktig med värmeljus och vitrindörrarna måste stå på vid gavel när ljusen är tända:)

.

.

.

,

.

Tjingeling fredagslovers!

.

.

.

Underbara soliga dag och jag längtar så efter fredagsmys! Ikväll blir det middag ute och jag är redan hungrig, kurrrr:) Å det är så skönt med helg, inte sant? Ska se om jag inte ska ta tag i ett nytt målarprojekt i helgen, är såå  sugen på att göra om på två ställen men vet inte var jag ska börja (bara att bestämma sig, jag veeet.) Vore toppen om det blev klart före jul iaf:)

 

.

,

IMG_6808

IMG_6814-5
.
.
Visst är ljusstaken i marmor maffig med alla värmeljus? (Vinternyhet hos My Tivoli) Tavlor från lite här och där och bricka och fågel Day och Ananasburk från Modesto.se.

.

.

.

Här har jag nu jobbat klart för dagen och ska jag skynda mig och kila ner på stan och möta upp min snygga man (japp, ”love is in the air” ordentligt idag känner jag;)

.

.

Ha nu en fab fredag alla sköningar!

.

.

KRAM

.

.

.

.

Psst, Här är ännu en skön låt som jag fastnat för, riiiiktig fredagsfeeling när man lyssnar på denna och man blir ju nästan lite ”dansåclubsugen”!:) 

.

.

.

.

10 kommentarer till “ETT ALLT-ÄR-MÖJLIGT-SKÅP

  1. Ja, de där skåpen gillas verkligen! Så snyggt att lägga olika grejer på display och ändra efter tycke och smak. Underbart med fredag och särskilt som mina föräldrar är på väg hit för att hälsa på oss i Spanien.
    Kram
    Rebecca
    http://pilotfrun.se
    Underbara Spode-porslin på kampanj

  2. Har flera sådana skåp och platser runt om i huset som ständigt ändrar form.
    Ska även här ta tag i målarprojekt denna kommande lördag, köksmöbeln 🙂
    Men först rustas för Vernissage med 99 anmälda gäster där våra 38 barn ställer ut sina tavlor.
    Råkade dra ihop en konstutställning som eskalerade lite i storlek och insats men hey, thats life 🙂
    Kram Maja
    http://rundvandring.blogspot.com

  3. Så galet snyggt 🙂 Måste fixas hos mig oxå. Flyttar till ett nytt hus till Lucia och har stora planer. Det första jag ska göra är att köpa litervis med vit färg och om jag hittar den perfekta grå väggfärgen blir jag lycklig. Tycker att det kan va svårt att få rätt grå nyans som inte ser lila ut när solen ligger på. Tips kanske ? Ha en bra fredag med mkt mys 🙂

  4. Å så mycket fina saker, allt passar så bra ihop! Gillar verkligen ananasen 🙂
    Ha en fin kväll!

  5. Åh, vilket fint skåp! Så fint du har gjort. Nu vill jag också piffa här hemma! 🙂 Tack för en härlig blogg med massor av inspiration! Underbar!

  6. Oh supertips såhär på fredagkväll! Såg att members.com har upp till 35% rabatt på Spode.. Ha en trevlig helg, nu väntar ett glas vin framför Idol här hemma 🙂

  7. Älskar det där ”organiserade kaoset” där blickfånget är många fina saker men själva anledningen är att man måste ha en plats för lite sånt där som ”blir över” i inrednigen. Ett vackert stileben måste jag säga, det blir liksom en konstform för sig 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg