PICS FRÅN AJFÅNEN

.
.
.

DSC_0230
.’
Sällan jag ”bjuder på såna här helhetsbilder” numera, jag veeeet:) Men det är ju så att min superfina proffsiga Canonkamera bara har ett objektiv och det går det inte att ta såna här bilder med då det ju inte går att zooma. Måste ju absolut skaffa ett objektiv till, det har jag tänkt länge, men det är ju så himla mycket man vill ha hela tiden! Nåväl. Ovan är iaf dagens pics på vardagsrummet made by ajfånen (ja åtminstone syns två tredjedelar av vardagsrummet). Och jag funderar och funderar på vad jag vill göra om här… För det är jag riktigt sugen på. Vill ha nytt matbord och nya stolar…. och glasbordet ska bytas mot ett tokfint skåp som kommer om ett par veckor. Så kanske alla väggar borde bli mjukt ljusgrå istället och så vill jag nog ha lite gardiner och en stooor smutsrosa mjuk matta till det grå. Ja mer rosa vore skönt i textilier och några nya toksnygga lampor jag spanat på…. Ja som sagt, det är mycket man vill ha (och det är ju ganska ok som det är också kanske:)

,

,

,

Todeloooo söndag!

.

.

.

Idag står bla en tur till Ikea på schemat! Måste bunkras ljus igen och tittas på garderob och jag gissar att vi inte blir själva:) Och sen så blir det glöggmys hos vänner och jag återkommer senare med saffransbullsreceptet som jag lovade!

.

.

.

Ha nu en fab söndag till vi ses igen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

19 kommentarer till “PICS FRÅN AJFÅNEN

  1. Vi besökte IKEA i Malga igår. Underbart att känna lite äkta svensk julstämning men helt galet så mycket folk det var. jag har faktiskt aldrig sett något liknande på IKEA hemma i Sverige. Men lite pepparkakor och julmust fick med oss i alla fall.
    Kram
    Rebecca
    http://pilotfrun.se
    Kök som man gärna vill stanna lite längre i

  2. Så underbart ert vardagsrum!
    Jag hade varit toknöjd om jag hade haft ett sådant vardagsrum, men så är det med härligt kreativa personer som du, att de ser nya möjligheter.. 🙂
    Själv visar jag bilder idag på min egeninköpta julklapp idag…

  3. Trevligt med glöggmys hos vänner. Har ni med alla era barn då? Super snällt att du delar med dig av ditt recept, lät så gott med mandelmassa i. Är heller inte så förtjust i russin nämligen.
    Du som har så fint hemma varför byter du ut och köper nytt hela tiden? Blir överdriven konsumtion och ibland en snevriden bild av verkligheten..
    Ha en finfin söndag och hoppas du hinner med ännu ett blogginlägg innan denna dag är slut=))
    Hälsningar från Uppsala

  4. Halloj !!
    Fin bild, kul att se en helhet 🙂 Tycker ditt hem är mycket vackert, men kan lätt förstå att du vill göra om ( det vill man hela tiden om man har ett starkt inredningsintresse, man blir helt enkelt aldrig färdig , det handlar heller aldrig någonsin om konsumtion, det handlar om en kreativitet som man vill få utlopp för och det behöver heller inte kosta mycket, man rättar sig helt enkelt efter sin egen plånbok….;) ………) och det du har i tankarna tror jag blir helfint 😉 Lite mer ombonat på vintern och den eleganta känslan du verkar gillar brukar oftast förstärkas med grått. Lycka till 🙂
    Monica i Rom

  5. Ni har så himla fint hemma, du är verkligen kreativ! Och jag tror det kommer bli sååå fint om du gör verklighet av dina planer 🙂 Blir lite mer ombonat, mjukt och varmt, perfekt nu under de här kalla månaderna när man bara vill sitta uppkrypen i en skön fåtölj och mysa. Tack för superfin inspo!

  6. Ni har det ju så himla fint hemma. Men en stor smutsrosa matta och lite ljust gråa väggar låter väldigt hemtrevligt det också. Det blir nog fint vilket som. Nu är det ju helt fantastiskt.
    Kram

  7. Kan knappast bli snyggare 🙂 Men håller med om en ljust grå färg till väggar. Jag frågade om tips på grå väggfärg, igår tror jag.. Vill nog måla några väggar i mitt nya hus i grått men tycker att det är svårt att hitta rätt nyans. Livrädd att det ska slå åt det lila hållet 🙂

  8. Ja, en matta saknas allt, och en smutsrosa låter perfekt! Även ett skåp ist för det lite rangliga glasbordet låter bra. Dessa förändringar (o gråa väggar) kommer göra rummet mer ombonat. Men bord o stolar tycker jag passar/duger alldeles utmärkt! =)

  9. Man vill ju alltid ha nytt, hemmablind som man är. Men du har så galet snyggt så jag blir lite tokig!!
    Nu väntar glöggmys här med:)
    Kram fredrika

  10. Vad roligt att få se en sån (nästan) helhetsbild! Det var längesedan. En matta tycker jag saknas och faktiskt tyckte jag det var ursnyggt med den stora svarta Bestlite-lampan över matbordet som förut. Det skulle nog binda hop allt lite grann. Jag har just grått/vitt/svart med inslag av det där lite smutsrosa i bl a en gammal kelimkudde och en tavla. Räcker
    Vad kul att få se en helhetsbild! Det var längesedan. Jag tror det blir urfint med en matta och jag tycker det var snyggt när du hade den svarta Bestlite lampan över matbordet. Det binder ihop så fint! Ser verkligen fram emot att du tar in lite smutsrosa! Jag har själv det till mitt svartvitgråa. Blir kul att få mer inspo till just det och se hur du trollar med de färgerna. Visst är det så att man vill ändra lite hela tiden när man gillar inredning och är kreativ med färg och form. Bra om det inte behöver innebära nytt hela tiden bara utan med lite enklare medel – en ny kudde el en liten affisch tex. Lycka till!

  11. Nej, smutsrosa? Är det nån ny trend eller så för annars kan jag inte se hur man vill välja en sån färg på matta. Jag menar, blir det inte lätt en solkig känsla som känns just smutsig? Däremot ger jag tummen upp för att glasbordet försvinner, tycker det ser så
    ”kallt” ut på nåt sätt.

  12. Så härligt att få en mer översiktsbild, det ser super fint ut hemma hos dig. Tack för härlig inspiration.
    Anna

  13. Superfint och superfräscht!! Inspirerande!!
    Säg till om du är sugen på att sälja stolarna.

  14. Hej Petra.
    Det ser jätte-mysigt ut ..men det är ju alltid roligt att fundera på nya sätt att ändra lite i hemmet!
    Låter mycket fint med lite dova rosa toner…Eames stolarna är jag intresserad av om du ska sälja dem.Vi träffades ju i fredags på stan..välkommen att boka in en tid för att få dina fötter lite ompysslade! Kram Carina

  15. Hej !! Tycker du har jätte fint hemma , men kan inte låta bli att ” tycka ” lite .Tänk vad fint det skulle vara med fina, vita gardiner från tak till golv och en stor fin matta under matsalbordet. Skulle bli sååå mycket mer ombonat. Tack för fin inspiration !!!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg