DAGENS GARDININSPO

.
.
.

sleepo

.

.

Nya gardiner på plats!
.
.

Tjing!

.

.

Idag har jag förberett ett litet gardininlägg hos Sleepo och där hittar ni alla fakta om gardinerna ni ser ovan som är fotade i gästrummet (så är ni nyfikna på det – kika in här). Återkommer snart igen med ett inlägg från idag (när jag hittat kamerasladden som verkligen är heelt försvunnen!:S)

.

.

Ses snart – hoppas jag!:)

.

.

KRAM

.

.

.

12 kommentarer till “DAGENS GARDININSPO

  1. I am glad to see curtains long enough! Too often they are too short, quite many centimeters indeed. And that really looks funny. Beautyful house and home you have.
    But one question: what does the ”Todeloo” means… Quite often in your posts – and I don’t know swedish enough to understand:)

  2. Alltså det där med gardiner..jag tror jag fått en överdos som barn för jag avskyr verkligen gardiner. Inte när de väl sitter där men allt innan dess. Vi har ett par gardiner till huset som är på 3 våningar här nere, i det hemma hade vi också ett par …..Dottern önskar sig gardiner i julklapp….stackars barn….klart hon får ha gardiner. Ska skicka mannen att handla 🙂
    kram och ha en trevlig 1a advent
    http://www.annorlundaunderbara.com
    Välgörenhetsgalan i bilder

  3. Supersnyggt med gardiner. Det ger mer elegans, värme och stil till ett rum tycker jag. Gillar man inte gardiner så fungerar alltid vita gardiner. Jättejättefint ser det ut i ert gästrum.

  4. Gardiner är ett måste för mig, men gillar inte massa tunga avancerade uppsättningar utan kör helt enkla hängande vita som silar ljuset, ramar in fönstret och mjukar upp helhetsintrycket i rummet. Tycker också att det ger en mer elegant känsla. Har gardiner i alla mina rum här hemma och tröttnar aldrig 🙂 Tack för en härlig blogg och ha en riktigt fin dag!

  5. Blev verkligen jättefint i ert gästrum! Snyggt med gardinerna och skåpet blev smashing där inne! Kram

  6. Verkligen jättefina bilder! Vilken grå nyans har du målat väggarna med och varifrån är vägglampan? Ska snart inreda ett gästrum och detta gav mig inspiration:)

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg