PÅ ULRIKSDAL IDAG

 
.
.
.
IMG_7597
 
IMG_7455


 
IMG_7458
 
IMG_7483-2
 
IMG_7469

 

IMG_7476.

.

Idag vid Ulriksdals värdshus! (på detta ställe har jag faktiskt varit på bröllopsfest en gång. Min egen tom. Men det var en gång för ett bra tag sen och i ett helt annat liv:)
.

.
.

.

Bon Soir!

.

.

.

 Hemma igen i vårt casa i Småstaden efter en första advent i full fart! Både tur till Stockholm och härligt maffigt julbord med bröderna och deras fina familjer och sen tillbaka för dansuppvisning. Nu är det fötterna högt och film och fruktsallad som gäller (och apropå film, har ni sett The Purge? Hua, vi såg den igår och vilken ruggig thriller, satt på absolut helspänn non stop:)

Nedan ser ni lite fler pics från vår mysiga dag!

.

.

IMG_7450-3

.

IMG_7448

.

IMG_7565

.

IMG_7435

.

IMG_7444-2

.

IMG_7438

.

IMG_7494

.

IMG_7497

.

IMG_7556-2


Oh my vad det är himla gott med julmat! Speciellt den allra första varje julsäsong och Ulrisdals var verkligen tip-top, mmmm:)
.

.

.

Hoppas ni har haft en riktigt härlig första advent ni också raringar!

.

.

KRAM

.

.

.

5 kommentarer till “PÅ ULRIKSDAL IDAG

  1. Åh, du vackra kvinna! Du riktigt bländar en med din skönhet. Din barn är också fina. Verkar ha varit en härlig dag. Kram Annika

  2. Åhh, vilka mysiga och vackra bilder, känns nästan som en saga. & va gott med julbord, jag har mitt första den 18:e dec! Det är ju toklångt dit. Får nog leta upp ett till tror jag.
    Ha en fin måndag!
    Kram

  3. Hej Petra
    Underbara bilder, ”sagolika” som någon annan skrev!
    Kul att få en glimt in i ditt ”gamla” liv. Precis som du skriver så kan det kännas som ett helt annat liv eller ibland som någon annans liv när man blickar tillbaka i sitt eget liv!
    Du verkar så lycklig och tillfreds med det liv du lever idag! Det skulle vara intressant att läsa dina tankar om äktenskap,relation och allt vad det innebär.
    Kram Jenny

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg