SEX KLAPPAR FRÅN HEMTEX

 
.

Hemtex4

.

Snart ”står julen inför dörren” och vi är ju många som jagar klappar till nära och kära just nu! På uppdrag av Hemtex har jag fått i uppgift att välja 6 klappar i deras sortiment som jag gillar lite extra och det är de ovan. En blandning av mjuka och hårda paket och jag vet några i min närhet som jag nog tror verkligen skulle gilla dessa. En ljusstake i modern kammarstil (finns här och kostar endast 79 kr), ett fräscht bäddset i blockrandigt grått och vitt (finns här och kostar 399 kr), ett fluffigt varmt duntäcke (finns här och kostar 1195 kr), en mjuk skön morgonrock i tuff färg (finns här och kostar 599 kr), ett par söta rosa bellerinatofflor (finns här och kostar 149 kr) och till sist ett gäng urfina figuriner i vit keramik (finns här och kostar 129 kr).

.

.

God Jul önskar Hemtex & Hofp!

.

.

.

pageheader_logo

.

.
.

.

16 kommentarer till “SEX KLAPPAR FRÅN HEMTEX

  1. När kommer svar på frågorna som vi ställt ang rosa matta. Vi har varit flera som frågat, men varför får vi inget svar? Men nu kommer det väl, tack på förhand

  2. Hej!
    Jag skulle också väääldigt gärna få svar på min fråga ang bordsskivan i marmor! Undrar vilken firma du köpt den ifrån och vad den kostade!
    Väntar med spänning! 😉 Kram Sofie

  3. Undra hur många gånger du måste svara på samma fråga (ang mattan)?? Varför inte kolla om hon svarat tidigare innan man surnar till. Kram Lotta

    1. Haha vad jag håller med dig. Tycker ganska ofta jag ser kommentarer i stil med ”varför svarar du inte, vi är faktiskt fler som har frågat”. Det är lustigt hur man kan notera att det är fler som har frågar men det är stört omöjligt att notera att svar redan kommit.

      1. Jadu, hahaha 😉 Det är ju inte alltid P svarar precis, det är mer regel än undantag att många frågat utan att svar kommit, dessvärre =P

        1. Ja inte är det konstigt att frågor upprepas för svaren duggar inte tätt. Jag har aldrig fått svar på en enda fråga. Jag frågade om Kiviksoffan för ett bra tag sen men inget svar från P…tillslut var det en annan läsare som klev in och gav ett svar ang den soffan. Tacksam för det. Det finns ingen sökfunktion på sidan och därför får man räkna med att frågor ställs fler gånger. Är ju inte alla som vill eller har tid att sitta och leta i bloggen 🙂 Min man skrev två långa kommentarer tidigare idag…men de verkar ha ”fallit” bort. Kanske för att hans kommentar innehöll en hel del frågor samt lite kritik. Dock innehöll de väldigt mkt positivt också. Antalet läsare kanske fortfarande är på topp här men kommentarerna verkar minska. En del andra bloggar har betydligt mer kommentarer…men då har ju bloggaren svarat sina läsare och gett respons och tackat för tips mm. Kan ju bero på det. En bloggare kan fortsätta blogga så länge det finns läsare. Bra om de är mer måna om dem då kan jag tycka. Nåja..denna blogg är fantastisk på många sätt men allt kan bli bättre 🙂 Fin kväll önskas..

          1. Vore spännande att sett din mans kommentarer Gika, hoppas han lyckas kommentera igen. Tror inte P är bortskämd med män som kommenterar här inne:)

      2. Nu är det ju så att det inte alls redan kommit svar på flera frågor…och om det är så på vissa frågor ska väl inte frågeställaren behöva känna sig ”dum” för att denne frågar igen.. Man kanske inte har läst alla inlägg och så ser man något som skymtar fram på en bild P lägger upp och blir nyfiken.. Inte konstigt alls. Jag har aldrig fått ett enda svar oavsett vad jag frågat så jag tänker inte fråga mer. Det mesta går att finna på egen hand tack och lov 🙂 Tycker dock det är lite synd om de som ställer en enkel fråga utan att få något svar tillbaka.

        1. Sen kan jag som bloggare försvara det lite, om man får många kommentarer en dag så kan det helt enkelt va så att man inte hinner svara på alla. Nu har jag inte det problemet riktigt men en blogg med många kommentarer 🙂 Det tar en del tid!

          1. Fast jag menade tvärtom 🙂 Tycker att det är ganska få kommentarer här inne om man jämför med några av de andra bloggarna jag följer 🙂 Där är det oftast mellan 80-150 kommentarer. Och där svarar bloggaren alltid på frågor eller ger respons mm. va bara det jag reflekterade över. ja ja skit samma.. den här bloggen älskas ju annars skulle jag inte bry mig liksom 🙂 Senaste inlägget från P idag var ju strålande med massor av info…och då behöver folk inte fråga så mkt 🙂 Förstår att det tar tid med en blogg, har själv bortemot 4 timmar varje dag vid min dataskärm ( utöver det andra som ska skötas i mitt företag, är ständigt tillgänglig kan man säga. Jag börjar min dag 05.30 och är klar runt 20.00 varje dag i stort sett så de timmarna jag sätter mig framför datorn för att göra beställningar, maila myndigheter och smygläsa bloggar 🙂 mm är rena rama vilan. Må så gott.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg