FINFINA SAKER

.
.
.

IMG_9466-2
.IMG_9467-3


.IMG_9469
.

Lite fint och nytt! (Ovan syns en del av julklapparna detta år och jag måste ju tydligen ha varit riiktigt duktigt och snäll 2013:)

.

.

.

Hej Annandag jul!

.

.

.

Mår ni bra vänner!? Själv har jag åkt på en släng med trams med bihålorna (huvudvärk kopplad till dessa)  så nu försöker bota tillbaka det med mängder av  NK-mintisar, julmust och Wienernougat (och Nasnoex). Nej man blir inte smal av jul direkt och det ska man ju inte bli heller för herregud vad det är härligt med just julmat! Yummie yummie yummie (att smyga iväg och sno en liten skinkmörgås i köket då och då i mellandagarna är ju bara det bästa:)

.

Sen är jag ju, trots huvudvärk, lite sugen på att trippa ner på stan och titta lite på rean. Har ju några små saker som jag är på (bla undisar och en nyårsklänning) men vi får se om jag orkar (På stan brukar det iaf vara lungt till skillnad mot alla stora köpcentrum runt Småstaden. Ojojoj, där är det verkligen heeelt galet såna här dagar 🙂

.

.

Tittar in till er lite senare igen sweeties!

.

..

Ha nu en riktigt riktigt skön annandag!

..

.

.

KRAM

.

.

.

18 kommentarer till “FINFINA SAKER

  1. Fina saker, och lyckliga du som får såååå många fina presenter både före och efter jul (och året runt! haha! 😉 Du måste vara supersnäll! =)

  2. Hej å god fortsättning! Fiiina saker! Har en åttaåring här hemma som är väldigt sugen på att se lo los julklappar;))

  3. Hej,
    Jag skulle vilja fråga dig om dina cashmere byxor från Davida. Jag fick ett par i julklapp vilket jag är jätteglad över men de är extremt lång och lite stora över benen men bra i midjan.
    Hur upplever du att de håller sig i storlekarna, töjer de sig väldigt efter användandet och hur blir de när du har tvättat dem? Fick du lägga upp dem i benen eller hittade du en bra storlek? Är lite villråd kring hur jag skall göra
    Mvh
    Islandgirl

  4. God fortsättning:)) Klockan är superfin! Vasen har jag också spanat länge på, lyckos;)

  5. Jaa, då var julen slut, skönt tycker jag som har jobbat hela helgen. Hofp du behöver inte köpa någon ny klänning till nyårsafton, den svarta du hade på julafton kan du även använda på nyårsafton. Ett litet tips, om du byter ut de vita rosorna mot tex rosa ser det inte så stelt ut i rummet. Vita rosor hör hemma på begravning!

    1. Oj, där håller jag inte med dig. Vita rosor är väldigt elegant och de ger rummet en tjusig prick över i:))

    2. Haha, Anki det var ord och inga visor. Hoppas du får en bra fortsättning med mycket glädje och positiva vibbar!

  6. Hej! Vilken fin vas från Svenskt Tenn! Lite nyfiken på hur du har fått plats med blomman utan att krukan syns!!!! Härlig blogg du har! Ha det gott!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg