JULLOVSMORGON

 
.
.
IMG_9572
.
.
IMG_9594


 
.

IMG_9570-2
.

Jullovsmorgon hos oss och Bea och jag leker med julklappar!

.

.

.

.

Heeeej fredag!

.

..

.

Mår ni bra!? Här i Småstaden är det bara fint idag:) Bihålorna känns inget alls och jag känner mig bara pigg och full av energi, så skönt. Kom liiite snö nyss och vi blev så exalterade och tänkte att nu, nu blir det minsann pulkaåkning av! Men nope, snön försvann lika fort som den kom:) Just nu är bara lillskatten och jag hemma och vi ska nog ta en sväng ner på stan istället tror jag och köpa lite fredagsgott, börjar faktiskt bli ordentligt mätt på skinka och julsill nu (Vill ha stek och pommes istället:) Och så ska vi köpa lite krispiga rosa tulpaner på torget till matsalsbordet! Hyacinterna börjar krokna och jag måste få in ännu mer ”krispighet”, looove it haha:)

.

.

.

.

IMG_9575
.

Skatten älskar Sylvanians och de är ju bara för söta! Små små djur och minatyrer av typ allt (och det tog lite tid att vika alla de där mjölkkartonerna och Cornflakespaketen och klistra etiketter på yttepyttesmå Champagneflaskor men fint blev det:) En favoritjulklapp är verkligen miniaffären ovan:)

.

.

Får se om vi inte kan få till en liten biodate också lite senare idag:)

.

.

.

.Ha nu en riktigt bra freeedag snyggingar!

.

.

.

KRAM

.

.

.

17 kommentarer till “JULLOVSMORGON

  1. Det där är bra leksaker! Jag lekte själv med dem som barn och de gick sen i arv tillmin dotter. Utbudet var dock inte lika stort på 80-talet som det är nu.
    Kram
    Rebecca

  2. Vilken nostalgi! Var hittar jag dessa? Har ju inga egna barn men systerdöttrar som skulle ÄLSKA dessa! Om inte annat så kan jag tänka mig att köpa till mej själv:)
    Kramar och god fortsättning!

  3. Har fått en macbook.Undrar om du redigerar bilder i den? Verkar begränsat med redigeringsprogram, tips?

  4. Åh aldrig sett dom där mössen innan men ni klickar det till att det på 80 talet gick på teven? (född -74)
    Barnen fick ju stoooooooora Slotten och kristallsjöar och saker från Playmobil som också uppskattades men dom är ju inte lika söta, men minst lika pilliga kan jag lova…)
    Kanske borde köpa mössen till tre åringen..
    Vart köpte du dina? Närbutik?
    http://rundvandring.blogspot.se/2013/12/sa-var-arets-jul-till-anda.html
    Kram
    Maja

    1. Sylvanians är såå söta, finns på exhttp://www.storochliten.se/produkter/sokresultat?search=sylvanian eller Toys R Us (Beas affär är shoppad där:)
      KRAM

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg