NYTT HÅR HURRA!

.
.

.IMG_1797-3
.
.

Idag har jag varit hos frissan hurrey! Känns så bra och det var såååå välbehövligt:)

Uppdaterar snaart med vad som gjordes och vilken färg (kör lite svart/vitt för hålla upp spänningen haha;)

.

.

.

Tillbaka hos er vänner!

.

.

.

Nu fortsätter jag:) Jo jag var alltså hos frisören idag och tog bort gamla extension och satte i lite nya. Får ju måånga frågor när jag skriver om extensions, både här, på mail och Insta och många är nyfikna här kommer lite info. Märket jag har heter Hair talk och det rekommenderar jag v e r k l i g e n (OM ni vill ha samma så sök efter salonger på Haitalk.se). Mitt hår var inte det bästa pga av olika anledningar och var mycket tunt och slitet i somras och det var då helt enkelt tvunget att vila från extensions. I höstas blev jag kontaktad av Louise som  är agent för Hair talk (och som tur är bor i Småstaden:) som tipsade om sina deras skonsamma produkter, faktiskt världens skonsammaste. Skillnaden med dessa jämfört med många andra extensions är att dessa är gjorda för att inte slita alls på ditt egna hår utan att tom göra det tjockare! Det skadar alltså inte alls på mitt egna hår vilket ju är super (jag har haft Hair Talk i två omgångar nu så jag vet:)

.

.

 

IMG_1758

.

.

Så här ser mitt hår ut utan extensions, inte såå farligt tunt nu eller hur?:) (mest märks skillnaden i botten där det är massor med hårstrån ”på väg”)

.

.

.IMG_1766

.

.. 

Lousie färgar och toppar mitt egna hår (valde en fin lite kall mörkblond/ljusbrun nyans. Kalla lysrörsljuset på picsen gör dock inte färgen rättvisa alls:)

.

.

IMG_1760-2

 

.

 Så här ser det alltså ut om man kikar nära:) Dessa extensions är 1. Limmade. (Alltså sliter de inte av håret om det skulle lossna utan glider ur och ”tampar” sig inte) 2. Jag har sk Hair Talk Plusextensions som har mörkare botten. Därför syns de inte alls om håret glider isär vilket ju är toppen! (Går att sätta ända från benan med dessa) 3. Olika blandade färger (kommer dock inte ihåg vilka nr:S)

..

.IMG_1804

..

Färdig! Tjockt, blankt och jämnlångt med mitt egna hår (och jag har ca 4 paket i med blandade färger med sk Fairtrade tempelhår. Dessa frågor brukar komma och det känns viktigt att ha etiskt handlat hår) Kanske inte världens ”wow” längd men praktisk:)

.

.

.

Så det var dagens lilla extesnionskola. Det kostar en del att sätta i men har man råd så ska man unna sig om man drömmer om långt eller tjockt hår eller lider av tunnhårighet osv. Variationerna är oändliga och det är en fantastiskt känsla att på 1 timma få sitt drömhår:)

.

Nu blir det middagsfix här (och sen leta bilnyckel! Tappade totalt bort den imorse och jag hittar den bara inte och vi har bara en Grrrr, så otroligt surt sånt är)

.

,

,

Ha en mysig kväll alla!

.

.

.

KRAM

.

.

.

30 kommentarer till “NYTT HÅR HURRA!

  1. Det ser naurligt ut med Hair talk extension. Jag gjorde förlängning i höstas och var jättenöjd. Men löshåret ska tvättas med specialsampoo och jag tycer inte att det fungerade på mitt eget hår, det kändes inte rent. Shampoo, balsam, inpackning och conditioner ingår i priset. Kostnad ca 6.000kr!
    Efter sju veckor fick jag sätta om längderna till en kostnad av 1500kr. Jag gör inte om det igen för jag tycker inte att det var värt priset.

    1. Du, jag har haft samma känsla men fick tipset av Louise att använda vanligt schampoo i botten och på egna håret – då känns det jättefräscht.

  2. Snygging!!
    Jag hade alltid extenstions men nu har mitt hår återhämtat sig och jag ”behöver” inte längre… fast det är ju kul att kunna förändra;) Till bröllopet blir det dock!

  3. Jättefint! Ser verkligen fräscht ut och härlig färg 🙂
    Ska tipsa de jag känner som använder extensions, verkar ju som ett toppenalternativ.
    När det gäller mig själv har jag snarare för mycket hår på skallen, aldrig är man nöjd eller hur 😉 Fast jag är väl glad för det, bara jobbigt när det ska torka, då det tar en evighet även med hjälp av fön typ..
    Kram på dig snygging och ha en go kväll 🙂
    Catta

  4. Vill bara poängtera att tejphår är inte något nytt, och finns från många leverantörer. Rapunzel har sitt, min frissa beställer från Toupema Bengal. Priserna varierar, man kan absolut få det billigare än 6000 kr! =)

  5. Så fint och ser ut som allt är ditt eget hår!! Precis som det ska när man sätter löshår tycker jag. Själv har jag så tjockt så det bara hänger tungt när jag väntar för länge med klippning så behöver inget men det du använder ska jag tipsa mina vänner om:)
    Kram fredrika

  6. Verkligen skitsnyggt. Undrar om det skulle funka på mitt hår..har i normala fall måååånga hårstrån..ljusblond färg och typ axellångt. Tyvärr så har min kvalite på håret försvunnit i takt med mediciner som jag måste äta. Jag tappar vääääldigt mkt hår och det som finns kvar känns torrt,livlöst och har liksom tappat både glans och färg..har heltenkelt blivit en rugguggla 🙂 Hur långt måste det egna håret vara för att kunna sätta i detta ??? Det är min stilla undran i kväll.. kram 🙂

    1. Oops, kommenterade inlägget istället för att trycka på Reply till Dig! Så kolla in kommentaren 🙂

  7. Så fint det blev. Jag förstår att du är nöjd. Jag har länge tänkt att jag ska prova det där nya håret men…jag kommer mig liksom aldrig för…kanske till sommaren:)

  8. Hej! Undrar om du tvättat din Blondy tröja? Jag har åxå en sån i XS.. men den ser enorm ut på..
    kan knappt ha den fast jag är en S/M.. Tänkte om den blir mindre?

    1. NINA. Jag ha en Blondy tröja, den ska tvättas för hand men jag lägger den i en tvättpåse och tvättar i maskin på ylleprogrammet. Låter den torka liggande.
      Hälsn.Lena

  9. GIKA!! Då måste Du prova Hair Talk. Jag själv tappade en större del av mitt hår för 1,5 år sedan och Hair Talk har verkligen varit min räddning. Håret växer även ut och blir ännu bättre…. Tror att det är pga av det skonsamma produkterna, mindre tupering och spray faktiskt! 🙂 Använder dock mitt ”vanliga” schampoo mot torr hårbotten då och då. Men mitt hår har blivit mindre frissigt av Hair Talk shampoot.
    Var bara tvungen att dela med mig av mina positiva upplevelser! Är så tacksam att det finns skonsam metod att ta till när man vill ha drömsvallet…. 🙂
    Tack för bra läsning som vanligt Petra! Ditt hår blev jätteeee vackert som vanligt! Så lyxig färg! 🙂

    1. SANNA 🙂 Tack för infon.. ja man kanske skulle testa detta ”hår”. Måste kolla upp om vi har någon salong som kan fixa detta där jag bor…annars får jag kanske ta en tur till Västerås 🙂 Inte så långt.
      Ha en fin dag 🙂
      Kram

  10. Intressant!! Själv har jag begåvats med ett bra hår och mycket av den varan här, så inget för mig, det kanske är tur !!! när man hör vad det kostar, kan ju var roligare att lägga dom pengarna på annat?? eller spara dom 🙂

  11. Mycket snyggt! Har funderat på extensions många gånger men inte vågat. . . tänker att då vill man aldrig sluta 😉

  12. Det blev jättefint. Men jag ser inget tunt hår någonstans. Inte heller ser jag några extra kilon som du ibland pratar om. Och inte rynkor heller. Är du inte lite väl hård mot dig själv? Du är ju supersnygg!

  13. Oh this is so beautifull…hair and colour…
    Excuse my bad english…i`ll try it…
    i follow your blog for such a long time and i must say you are an so amazing women,
    who gives me wonderfull inspiration…and a smile for some dark days!
    and i can`t believe that any women here in the www gives so bad comments sometimes…
    I have to say Thx for looking at your blog…
    many greetings from germany, Silvi
    don`t look at this terrible grammatical english

  14. Snälla skriv med större text i din blogg så att det går att läsa normalt. Har bra syn men det är extremt liten text… Får nästan ont i huvudet, och vill ju inte sluta titta in på din blogg pga det 🙂 i annat fall får jag skippa texten framöver och bara titta på bilderna. Kram

  15. Hairtalk är världens mest skonsamma extensions och går inte att jämföras med något annat på marknaden , de vet jag som tappat mitt egna hår och kunnat fått tillbaka mitt egna ”svall” med hairtalk 🙂 och i tillägg så har de etiskt handlat hår (fairtrade) . Har förövrigt prövat alla typer av extensions … Petra du blev super snygg i ditt nya hår!
    Kram

  16. Hej Petra!
    Så underbart fint hår! Blir mer än lite avis 😉
    Jag har så tunnt hår och önskar att dessa extension kanske kan funka?! Jag fick barn för sex år sedan och tappade MYCKET hår. Tyvärr har jag inte fått tillbaka det. Usch vad jag har gråtit över detta och ”hatat” mitt utseende. Håret betyder så otroligt mycket. Det är precis som om jag inte producerar något nytt hår. Det är för tunnt för att ha kort och för tunnt för att ha ”långt” och utsläppt. Jag har i sex år haft ngn typ av mellanlängd och alltid uppsatt. Har provat det mesta i hälsokost affären och även besökt sjukhuset utan resultat. Om ngn läser detta och kan hjälpa mig snälla hör av er. Kanske du kan kolla med din frisör Petra 😉
    Tack alla fina!
    Marie-Louice

    1. Stackars dig, måste verkligen vara jobbigt. Louise säger att dessa funkar att ha från benan. De som heter Hair talk plus och är lite mörkare i botten. De är visst lite tunnare också så det ska se naturligt ut och är säkert bra för dig och ditt hår.
      Jag önskar verkligen att det blir som du önskar, känner så med dig när du beskriver hur du saknar ditt hår:( Tyvärr kostar det ju en del med extensions men om du känner att du har råd så tror jag att du skulle trivas jättebra med Hair Talk. Ditt hår kommer inte heller slitas mer av dessa
      Stort Lycka till söta du
      Kram
      P

  17. Tack snälla för ditt svar. Gulligt att du tar dig tid 🙂
    Jag har sms:at min frissa och bett henne läsa din blogg och ta reda på lite mer om dessa extension. Håller tummarna!
    Mkt pengar men jag brukar säga…
    Jag ska dö med ett tomt konto och en snygg solbränna!
    Kram M -L

    1. Kolla in instagram @hairtalkextensions såg nämligen en detaljerad bild på en tjej som satt hår direkt vid benan! Helt galet! 🙂

  18. Superfint hår!
    Jag jobbar själv med Hairtalk extentions i Stockholm, om någon är intresserad 🙂
    Vill du ha hårinspiration, tips på bra produkter och snygga hårfärger så kika in på min hemsida.
    Följ min späckade vardag som frisör, hårstylistlärare, färgtekniker och makeupartist!
    Vi ses! <3

  19. Hej! Jag gjorde en hairtalk hårförlängning förra veckan. Blev jättenöjd och håret var fint och mjukt som silke. Men nu när jag har duschat det så blev förlängningen så ”torr” och frissig längst ner trots att jag använt hårinpackningen och lämnat i balsamet. Har provat med både oljan och conditionen. Har du något tips?

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg