EN VÅRBUKETT I SNYGGVASEN

.
.
.
IMG_3470 

Ni kanske har lagt märke till den tidigare här på Hofp, min nya knottriga vas i vitt porslin. Märket är Jonathan Adler, ett exklusivt märke som har maassa fin interiör. Egentligen vill jag också ha den där stora läckra klassiska ”tuttvasen”  (ja man kan bara beskriva den som den är full av boobies, kanske något av er vet vad jag yrar om nu:) och massa kuddar och filtar och sängavlar osv osv men jag börjar med denna:)

.

.

.

.

Bonsoir snyggingar!

.

.

.

.

Mår ni bra!?:)

.

.

Här i Småstaden har jag haft en jättetoppen dag idag! Ett nytt roligt jobb har jag fått och idag har det också börjats med ”projekt källare”. Alltid kul när det händer lite nya saker i vårt casa! Steg ett är stora rummet (som är ca 25 kvm. Vi har typ två riktiga rum + en tvättstuga + ett pannrum + en bastu + matkällare där nere och allt behöver fixas och fräschas till) I det rummet där hantverkarna håller på nu ska det bli typ lekrum för skatterna. Och vet ni? H vill faktiskt bestämma toti hur det rummet ska se ut och han avslöjar nada till mig vad han har för planer:) Spännande…

.

.

Här ska vi snart äta mumsig middag, bara jag och H (skatterna har redan ätit Carbonara:) Jag har köpt havskräftor, löjrom, minivästerbottenpajer, ostar och laxbakelser, mmm, så gott ska det bli. Kände att jag ville kickstarta lite ”Alla-hjärtans-dag-mys” redan ikväll. Fanns ju bara såå mycket romantik på Ica när jag var där idag så man kunde ju inte låta bli att bli lite smittad haha, ”Love is in the air” och det vinet är redan uppkorkat:)

.

.

.

IMG_3484-2

.

.

 Snyggvasen har jag just nu fyllt med de ljuvaste vårigaste blommorna från torget. Syren, ranunkel, franska tulpaner och ”blabla och blabla” (vet inte vad de heter, tistalr? Och gröna blad?:S)

.

 
 
 

IMG_3474IMG_3498
.
.

Sånt här gillar jag, vitt och krisp, zebra och liite färg:) (Vasen från Jonathan Adler har jag köpt hos Sleepo och idag har jag faktiskt klickat ännu en Jonathan Adlersak därifrån. Ingen härlig tuttvas utan något mycket mindre men riktigt coolt…gissa vad?:)

.

.

.

.

Önskar er en riktigt fin kväll söta besökare!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

24 kommentarer till “EN VÅRBUKETT I SNYGGVASEN

  1. Oh, jag gillar verkligen J. Adlers design, riktiga ”glad-prylar”:) Vasen är underbar! Inte fel att starta valentinesfirandet lite i förväg, det lät som en smarrig middag. Kram/tanja

  2. Det där var verkligen den vackraste vår bukett jag sett någonsin & den passade så perfekt i Adler vasen.
    Vad spännande med källare projekt, vi skall dra igång här också. Vår är det inte gjort mycket med & har en hel del 100 åriga detaljer som skall sparas & mixas in i det moderna. Lite knepigt men det kan ju bli coolt.
    Hoppas ni njuter massa nu !!
    Kramar från Norge

  3. Jättefina blommor! Kul med nya projekt också och det låter verkligen härligt med bastu. Det är en av fördelarna med gamla hus, alla extrautrymmen man får som man kan använda till lite allt möjligt 🙂 Lycka till med renovering! 🙂

  4. Jadå, tutt-vasen har jag sett. Riktigt fin faktiskt. Gillar den. Men din är fin också. Och vilken dunderhärlig vårbukett!
    Kom förresten just hem från Västerås. Har varit på info kring dotterns collegestudier i Santa Barbara. Spännande. Önskar jag var 18-20 år igen!
    Kram Lena

  5. Jonathan Adler har mange kuule ting. Liker hans ”Dora Maar Vase” – eller ansikt-vasen 🙂

  6. Så fin vasen är. Jag tror du klickat hem något av doftljusen med ansiktena. Så coola 🙂
    Kram och ha en trevlig helg!

  7. Kan det vara det ljuvliga zebra-fatet? Jag kunde själv inte motstå det i vitt & guld. Jättevacker bukett och snygga kuddar.

  8. Grym inredningsblogg jag trillade in på… Vart ifrån kommer zebra kudden? Snygg som tusan! Har du tips på bra hemsidor med fler härliga kuddar och jag letar även efter en vit byrå (gärna antik men inget måste). Tacksam för alla tips du kan ge mig! 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg