HELLO FREDAG

.
.
.

IMG_4061-2
.
.
IMG_4084-3

.

.
IMG_4065-3.

..

IMG_4078
.
IMG_4068-3

..

.IMG_4062
.

Fika hemma vid matsalsbordet (arbetsbordet:) Ljuset Loose lips från Byredo var en sakerna som fick följa med från Stockholm igår, doftar hur gott som helst. Fredagslyx mina vänner:)

.

.

.

.

.

.

Todeloooo Fredag & Todelooo bloggisar!

.

.

.

Stort grattis Madeleine & Chris till er lilla flicka! Tänk vad mysigt för dem med en liten sessa (och tänk vad härligt att få en gosig bebbe och bo på Manhattan och få vara jet-setmama! Inga problem att hitta trevliga barnbutiker att shoppa i där inte haha;)

.

Sorry för att jag inte kikade in till er och uppdaterade en endaste gång igår men jag var med på mycket trevlig inköpsresa till Hufvudstaden och när jag kom hem var jag såå seg och vill bara såå gärna ligga och gosa med lillskatten i soffan (och inte öppna lilla lapen alls:) Om ni vill se vad jag gjorde igår så är det bara att kika in på Insta (@hofp) Här har jag denna fredag haft lite datastrul och detta inlägg som jag skriver nu flög först vilse i cyberspace så nu skriver jag alltså det här andra gången. Eller jag skrev faktiskt ett ganska långt inlägg men nu har jag en ledig liten skatt här som vill ut och åka pulka p r o n t o (hon är helt överlycklig över all snö som kommit) så det tar vi en annan gång:)

.

.

Ha nu en riktigt riktig sköön fredagsftermiddag! (jisses vad tiden går fort idag, det var ju morgon nyss käns det som?:S)

.

.

KRAM

.

.

.

.

19 kommentarer till “HELLO FREDAG

  1. Hej igen,
    Härligt med snö! Här i Gbg är det barmark och bara grått. Visst längtar man efter våren nu men lite snö på marken tills våren kommer hade jag önskat. Så jag förstår din lilla skatt som vill ut i pulkabacken. 🙂
    Som jag skrev tidigare till dej, så gillar jag din smak. Har själv två Loose Lips här hemma, jag älskar den doften. Skulle nästan vilja äta upp dom! haha
    Ha en härlig fredag!
    Kram Eva

  2. Hej,
    Vad har du köpt den lilla ljusstaken som är som en ”botten”?
    Ha en härlig helg!
    /Karin TL

  3. Fattar inte varför jag ens bryr mig att klicka in här längre,,, har ju länge konstaterat ens viss bloggtorka här ……

    1. Ja du Anna, varför gör du det? Å varför skriver du en så dum kommentar? det undrar jag. Jag UNDRAR verkligen varför?
      Bättre att hålla käft och surfa vidare nästa gång. Såvida du inte vill såra någon, men det vill du väl inte?

  4. Men vaaaaarföööööör går du in då Anna, om det inte passar!? Besparar mig gärna såna trista kommentarer som just en sån du skriver ovan!

  5. Jetset-mama, är det något du önskar? Hur ytligt får det bli här på bloggen egentligen? Hur smarta läsare finns det här…Brukar inte skriva inlägg men nu får ni skärpa er. Ställ lite krav på dina läsare Petra! Inte bara kommentarer om ditt läppstift eller inredning. Nog vill du väl ha en smart feelgood-blogg och inte tvärtom..

  6. Men du ska väl inte behöva be om ursäkt för att du inte uppdaterade igår… Hoppas din dag i stockholm var trevlig 🙂 Själv älskar jag vår huvudstad och åker dit så ofta jag kan. Fördelen med vår lilla stad är att vi har precis lika långt till Stockholm , Göteborg och Oslo 🙂 Skitbekvämt med tåget som tar typ 2 1/2 timme åt alla hållen. Nu ska vi mumsa Thaimat här. Ha en fin kväll

  7. Jättefina bilder! Tycker det är så snyggt när du plockar in lite grönt i allt ditt fina vita, det ser så krispigt och fräscht ut 🙂 Trevlig helg!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg